Dünyanın Uzak Ucu
    Dünyanın Uzak Ucu hakkında görüşlerin ?

Sebastianbjk
    Sebastianbjk

23 Ekim 2009 tarihinde eklendi
    HerkeSin beğeneceği türden biR FiLm oLmadıÐı Kesin. izLerKen biraZ sıkıLdım. Ama Film bittiKten Sonra içimi iyi ki izLemiŞim diye biR düşünCe kapLadu. Filmi 5-6 Gün önce izLedim Şu An düşünüyoRum da mükemmeL biR fiLmdi. Gerçekten Çok Garip. izLerKen sıkıCıymıŞ biraZ AbartmışLar o KadaR da GüzeL değiLmiş dediÐim fiLmi aradan biRkaç Gün geçtikten Sonra Çok beğenmeye başLadım. bi GaripLik vaR bu iŞte. izLeyin KararınıZ Siz veRin
    filmkurdu
    filmkurdu

18 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    bu film için kötü yorum yapanlar var. bende bu kötü yorumlardan etkilenip izlememiştim. yani bugüne kadar. 10/10 olmasada 10/8 lik iyi bir film bence.arkadaşlar yorum yaparken bence biraz daha dikkatli olunması lazım. klasikleşmiş aşk hikayesi yok diye bu filme kötü diyemezsiniz.titanicmi sandınız bu filmi :))
    ercan-akbay
    ercan-akbay

21 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Süper güzel bir film...Russell Crowe baştan sona oyunculuğu ile filme hakim..zevkle ve heyecanla izleniyor her sahnesi...Artık sinemalarda izleme olanağı olmasada mutlaka dvd den 5+1 ses sistemiyle ve lcd tv ile aynı sinema lezzeti alarak izlemenizi öneririm sevgili arkadaşlar..ıo üzerinden ıo...
    beck31
    beck31

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Başta sizi sarmayacak gibi gözüksede sonrasında ister istemez bağlanıyorsunuz filme ve tadını çıkarmanızı istiyor.Görselliği ve Russell Crowe un oyunculuğu göze çarpan başarılı etkenler.Gayet başarılı ve etkileyici buldum.7.5/10
    cougarcop
    cougarcop

12 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    bir geminin ardında 2 saat yolculuk.deniz savaşlarını sevenlere hitap eden bir film.
    brehhhhhhhh
    brehhhhhhhh

17 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    beğenmedim öylesine izledim işte ama gercektencok sıkıldım filmde
    bornavalim
    bornavalim

31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    konusuyla butunlesenn suprızlerıyle super bı fılmm
    techtonic-329
    techtonic-329

24 Mart 2008 tarihinde eklendi
    izleyin zamanınız kesinlikle boşa gitmez film bitene kadar o dünyaya kendinizi kaptırın ve işin tadını çıkartın derim...
    jamesbond-2
    jamesbond-2

30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir filmdi süresi uzun olmasına rağmen başından sonuna kadar sıkılmadan izledim ve hayran kaldım.İzlemeyenlere şiddetle öneririm.9/10
    green-day-87
    green-day-87

6 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle mükemmel bir film bu puanı alması bana çok garip geldi
    cuneytbaskaya
    cuneytbaskaya

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Zaten kıl oluyorum bu Russell Crowe'a filme de kıl oldum çok vasat ve sıradan bir film.
    erdi1990-kasparov
    erdi1990-kasparov

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Gezinti ve insanın hırs uğrunda neler yapabileceğini gösteren maceraperest güzel bir yapıt.Zaten rushell varsa izliyeceksin arkadas.
    ahmet-ertan
    ahmet-ertan

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Film bence sıkılmadan izliyebileceğiniz türden sürükleyici bir film.Tabi filmin yüzde 60’ı russell diyebilirim.
    cnksy
    cnksy

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Film almadan önce Russel var diye aldım ama pişman oldum bana göre izlenilmemesi gereken bir film.5/10.
    hcanuysal
    hcanuysal

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    sıkıcının sıkıcısı ya bu film. bir gemi bir fırtına, başka bir olay yok. Russel Crowe hayranları izleyeblirler belki.

İyi seyirler.