Sebastianbjk
23 Ekim 2009 tarihinde eklendi
HerkeSin beğeneceği türden biR FiLm oLmadıÐı Kesin. izLerKen biraZ sıkıLdım. Ama Film bittiKten Sonra içimi iyi ki izLemiŞim diye biR düşünCe kapLadu. Filmi 5-6 Gün önce izLedim Şu An düşünüyoRum da mükemmeL biR fiLmdi. Gerçekten Çok Garip. izLerKen sıkıCıymıŞ biraZ AbartmışLar o KadaR da GüzeL değiLmiş dediÐim fiLmi aradan biRkaç Gün geçtikten Sonra Çok beğenmeye başLadım. bi GaripLik vaR bu iŞte. izLeyin KararınıZ Siz veRin
bu film için kötü yorum yapanlar var. bende bu kötü yorumlardan etkilenip izlememiştim. yani bugüne kadar. 10/10 olmasada 10/8 lik iyi bir film bence.arkadaşlar yorum yaparken bence biraz daha dikkatli olunması lazım. klasikleşmiş aşk hikayesi yok diye bu filme kötü diyemezsiniz.titanicmi sandınız bu filmi :))
Süper güzel bir film...Russell Crowe baştan sona oyunculuğu ile filme hakim..zevkle ve heyecanla izleniyor her sahnesi...Artık sinemalarda izleme olanağı olmasada mutlaka dvd den 5+1 ses sistemiyle ve lcd tv ile aynı sinema lezzeti alarak izlemenizi öneririm sevgili arkadaşlar..ıo üzerinden ıo...
Başta sizi sarmayacak gibi gözüksede sonrasında ister istemez bağlanıyorsunuz filme ve tadını çıkarmanızı istiyor.Görselliği ve Russell Crowe un oyunculuğu göze çarpan başarılı etkenler.Gayet başarılı ve etkileyici buldum.7.5/10