Dünyayı Ardında Bırak
    Dünyayı Ardında Bırak hakkında görüşlerin ?

Rabiadonmezcan
    Rabiadonmezcan

21 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Keşke filme başlamadan yorumları okusaydım🤦🏻‍♀️ ömrümden giden 2 saate yanıyorum şu an. Böyle bir kadroyu bu saçmalık için toplamış olduklarına inanamıyorum :( ha bişey oldu ha olacak derken film bitti öyle ekrana bakakaldım :))
    Talhakafali5
    Talhakafali5

21 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en kötü film bu olabilir. Sürekliyicilik sıfır, çok durağan ve filmin sonu yok. Kesinlikle izlemeyin, 2 saat 20 dakka durup duvara baksam çok daha keyifli olurdu.
    Onur Dogutas
    Onur Dogutas

21 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    yazan yöneten yapan kişileri saygım ve sevgim ile anıyorum hepinizin allah belasını versin zaten kız arkadaşım seçti ve bu yüzden ondan ayrıldım o derece boktan film tşk.
    Şule Merve Kaya
    Şule Merve Kaya

20 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Filmi yazan yöneten de sona doğru sıkılıp bırakmış gibi. Ana konu güzel olabilir ama okadar boş gereksiz sahne var ki. Yok diyosunuz içinizden bu kadro varsa bişi çıkıcak. Diye diye bitti armut gibi ekrana baka kaldım.
    gunkut07
    gunkut07

17 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Artık yeter, bu kaçıncı sonu olmayan film? En son buna yorum yapmak için üye oldum.
    Dijital platformlarda iyi filmler olur diye üye oluyoruz, 2.5 saatimizi yediler. Bu filmin sonu nerede? Sonu ne olacak acaba çok merak ediyorum dedikten birkaç dk sonra film bitti ve öylece ekrana bakakaldım. Sonunu düşünmeden film yazanları ya da uyarlayanları saygıyla anıyorum. Yavaş geçen bir film. Gemi sahnesinde ufak Bi heyecanlandım ama gerisi boş...
    Ozanakucagi
    Ozanakucagi

17 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Don’t Look up (Yukarı Bakma) filmiyle tarzlarını benzer buldum. Onu beğenen bunu da beğenir. Bu tür filimlerde metaforik ögelere fazla yer verildiği için, derinliği kavrayamanlar filmi zaman kaybı olarak görebilirler. Neyseki puanına aldırış etmeden filmi izledim. Kısaca son 20 yıldır insanlığın global olarak yaşadığı sorunların, kafa yorduğu konuların altını çizmiş. Ve en önemlisi de bu tür filmlerde sık rastlanan “böbürlenme” ve “kahramanlık tripleri”ne hiç girilmemiş. Doğal bir senaryo, oyunculuklar da doğal. Başyapıtlar arasına girebilir.
    Erol Tonbul
    Erol Tonbul

17 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Film belki bir kiyamet mesaji daha veriyor olsa da yine de kurgusal boşluklar fazla.10 km.otede kan govdeyi gotururken bunlsr ormanin icindeki sarsyin siginagi mi kurtaracak..Ben julia Roberts hayrani olarak bu filmi izledim ama ona da bu filmi pek yakiştiramadim.Filmin netflixe yspilmasi cok normal cunku sinemada hise yspmaz rezil olurdu.
    Yaren Taşkın
    Yaren Taşkın

17 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Sırf yorum yazmak için kaydoldum 8.5 aylık hamile halimle 2.5 saattir kıpırdamadan oturuyorum resmen hayatımdan 2.5 saat çaldılar. Aslında çok güzel ilerlerken insanı gerçekten ekran başına kilitliyor ama fiyasko final.
    Mustafasolak48
    Mustafasolak48

17 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Tamamen boşa geçmiş 2.5 saat. Sırf yorum yazmak için kayıt oldum.
    Anlatılmak istenen konuyu bu kadar mı hiç edip ezer insan.
    Ha şimdi birşey olacak ha az sonra ha birkaç dakika sonra diye diye havada bıraktılar. Bu finali havada bırakma işini de marifet saymaya başladılar. Birçok dijital içerikte bu oluyor maalesef. Yapamayacaksan boş yere gerilim verme. Önce finali kurgula sonra başa gel yahu.
    Neyse bu arada yorumlar filmden daha iyi 😂
    Boşuna zaman kaybetmeyin ve izlemeyin.
    Fatih Demir
    Fatih Demir

17 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Hayatımda izlediğim en şacma sapan bir film bomboş bi filim hikaye örgüsü yok sonuç yok boşa harcanan 2 bucuk saat
    emre terzi
    emre terzi

17 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Dünya göte gelmiş tek derdimiz friend dizisimi hayatimdaki izlediğim en bos film 2 saatimi caldilar benden yapacakları ise .....
    hakan öğütlü
    hakan öğütlü

17 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Oyunculara güvenip izlemeye başladım ama 2,5 saat geçmek bilmedi. Bu güne kadar izlediğim en kötü 10 film içerisine girdi. Senaryo kötü, oyunculuklar kötü resmen bomboş bir film.
    fasel ÖZDEMİR
    fasel ÖZDEMİR

17 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Netflixte 1. Sırada olunca izlemek istedim ama 2,5 saatimi çaldılar resmen bu nasıl sonu olmayan bir film . 👎👎👎
    Ayla Gunel
    Ayla Gunel

19 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Filmi diger olumsuz elestiri yapanlarin aksine soluksuz izledim gece yarisi. Anlatimi, kurgusu, oyunculuk oldukca ustaca. Gunumuz gencliginin - biraz da sosyal medya ve internet dunyasinin yardimiyla- ebeveynlerinden nasil uzaklatigini, rekabetci calisma dunyasinda insanlarin birbirini nasil aldattigini, toplumca birlik beraberlik ve dayanismayi nasil unuttugumuzu vb. Konulari cok guzel gorsel bir solen ve iyi oyunculuk destegi ile anlatmis. Hatta geyiklerle, iki kadinin bakistigi sahneyi, koptugunuz ve unuttugunuz doga size hayretle bakiyir diye yorumladim. Bunlara katilmamak elbette mumkun degil. Ama benim asil dikkat cekmek istedigim tam da bu zamanda neden boyle bir filmin boyle bir kadro ile yapildigi.
    . Amerikalilarda zaten en buyuk biziz ve butun dunya bize dusman inanci hep vardi. Hatta bu filmde koreliler, cinliler ve iran acikca suclanip, hedef gosteriliyor. Amerikalilar icin verdigi mesaj, son sahnede gorunen hazirliginizi yapin signak insaa ettirin olarak algilanacaktir.
    -Genel dunya icin ise, korana ile baslayan ve butun dunyaya yaymak istedikleri yeni alginin dayanakcisi olmak uzere kurgulanmis bir yapit. Artik dusmanini ve sana gelecek kotulugun ne oldugunu bile bilmene gerek yok. Virüs olabilir, siber saldiri, sinyal, hatta belki kafayi yemis hayvanlar... "Sadece korkmalisin" Bu bir yeni dunya duzenidir. Huzursuz, mutsuz, güvensiz ve umutsuz bir dunya. Bu yeni algi opersayonunu neden yapiyorlar daha uzun bir konu ama elestirileri okuyunca neyse ki biz Turkler pek ciddiye almamisiz :) diye dusunup yorum yazma geregi hissettim.
    Alkan Sakar
    Alkan Sakar

16 Aralık 2023 tarihinde eklendi
    Film olarak bakarsak asla beğenilecek bir film değil ama uyarı olarak bakarsak bence yerinde bi uyarı olmuş