Izlerken müthis eglendim . Çok severim istila filmlerini . Örümcekleri kullanarak bir istila filmi çekmek oldukça ilgi çekici bir olay zaten . Bastan sona film kendini izlettiriyor , keyiflendiriyor . David Arquette ve Kari Wuhrer de iyi bir ikili olmuslar . Ama filmin asil bombasi Doug E. Doug ve canlandirdigi karakter :) ... Istila filmlerinden hoslanip , örümceklerden nefret edenlere siddetle tavsiye edilir . Iyi vakit geçirmek için iyi bir tercih olur ... 5/3.5 ...
Nasıl yanılıp şaşıp izledim hala bilmiyorum (çığlık serisinden tanıdığım David Arquette var diye heralde) başından sonuna kötü efekler çok klişe senaryo her yeri saçma sapan olan başarısız bir korku komedi denemesi.
Fragmanı hoşuma gitmişti seslnedirme güzeldi eight legged freaaks die heyecanlı bi şekilde söylüyodu (bu söyleyiş tarzı crashlerde de vardır naughty dog ın söylenişi)bi izleyim dedim demez olaydım abi bu ne ya
çok saçma ve gereksiz bir yapım sanki 70 li yılların filmi gibi o derece klişe efektlerde berbat madem saçma bi film çekiyorsun bari onları iyi yap.sakın izlemeyin 1/10
bu filmin konusu dev sinekler vardı bilen izleyen zamanında vardır.. konu aynı sinekler yerine örümcekler , aktörlerden biri hatta diğer benzer filmdede mevcut..
Sinemada izledim bu kadar kötü olur bir film cinsinden çekmeyin kardeşim böle filmler ya korku diye girdim gülmekten öldüm evrim geçiriyomuş örümcekler nası evrimse bir atlıyolar 100 metre olimpiyatlara aday örümcekler burda hayret bişey ya