kemerlee
22 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Zaman yolculuğu solucak deliği temalı oldukça tuhaf bir romantik komedi en başta senaryo saçmalığın daniskası, ryanla jackman kötü bir çift oluşturmuşlar performanslarıda oldukça düşük.Sonuda gerçekten çok kötü.
Aslında fantastik olarak filmden pek bir beklentiniz olmasın ama romantik komedi olarak geçekten kayda değer mükemmel bir film. Meg Ryan için bu filmi izleyecek olanların ise kesinlikle izlemesi gerektiğini düşünüyorum, çünkü mükemmel bir oyunculuk ve mükemmel bir tatlılık Meg Ryan ın bu filmdeki en üst kademesi olmuş. 9/10
Romantik komedi filmlerinden gına geldiğinden midir filmin kaliteszliğinden mi bilmiyorum ama ben filmi beğenmedim.Yine de bu tarz filmlere tutkun olanlar hoşlanabilir.Meg Ryan her zamanki bildiğiniz Meg Ryan.6/10 o da Hugh Jackman ın filmdeki inanılmaz tatlılığı için...
hugh jackman ın ona ceza yazmak isteyen polise ismini söylediği sahne -dakikalar sürmüştür heralde:)- çok güseldi...çok güzel ve eğlenceli bi film...izlemeyenler kesinlikle izleyin hiç sıkılmadan izleyeceksiniz emin olun...
hugh jackman ve meg ryanın uyumu harika şöyle 3-4 tane daha filmde birlikte rol alsalarmış da bizde dizi gibi izleseymişiz.yaratıcı beyinlerin eseri olan eğlenceli film.
bu filmi bugün izledim ve daha önce izlemediğim için çok üzüldüm..çok başarılı ve farklı konusu olan bi film...meg ryan ve hugh jackman çok başarılılar..
bu filmi tvde izledim ve gercekten cok begendim...kesinlikle cok güzel bir romantik komedi..meg ryan ve hugh jackmanda gercekten cok iii bir ikili olmuşlar..güzeldi..
Meg Ryan filmleri içinde belki de en sonuk kalan romantik filmi yani diğer filmlerinde oldugu gibi sarsıcı boyutlarda romantik bir film değil, ama yinede eglenceli Hugh Jacman la iyi bir ikili olduklarını düşünüyorum, ve de zamanı bol olanların izlemesini tavsiye ediyorum
dün gece tv de yayınlanmasıyla uzuun bir zamandan sonra tekrar izlediğim fantastik film. eğlenceli,sempatik ve klasik romantik komedilerden de biraz farklı belki bu gerçeküstü hikayesiyle.