Büyülü Çift
4,2
Büyülü Çift hakkında görüşlerin ?

kemerlee
kemerlee

22 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Zaman yolculuğu solucak deliği temalı oldukça tuhaf bir romantik komedi en başta senaryo saçmalığın daniskası, ryanla jackman kötü bir çift oluşturmuşlar performanslarıda oldukça düşük.Sonuda gerçekten çok kötü.
mawish
mawish

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
inanılmaz güzel bir film yer, geliyor güldürüyor yeri geliyor gerçek aşkı hissediyorsunuz.. gerçekten masalımsı bir aşk hikayesi.. Mutlaka izleyin 109
dostça
dostça

11 Şubat 2010 tarihinde eklendi
son günlerde yaygın bel altı komedi flimlerine nazaran çok çok iyi kaçırmayın
Josephy
Josephy

12 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Aslında fantastik olarak filmden pek bir beklentiniz olmasın ama romantik komedi olarak geçekten kayda değer mükemmel bir film. Meg Ryan için bu filmi izleyecek olanların ise kesinlikle izlemesi gerektiğini düşünüyorum, çünkü mükemmel bir oyunculuk ve mükemmel bir tatlılık Meg Ryan ın bu filmdeki en üst kademesi olmuş. 9/10
selmayurdasavas
selmayurdasavas

9 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Romantik komedi filmlerinden gına geldiğinden midir filmin kaliteszliğinden mi bilmiyorum ama ben filmi beğenmedim.Yine de bu tarz filmlere tutkun olanlar hoşlanabilir.Meg Ryan her zamanki bildiğiniz Meg Ryan.6/10 o da Hugh Jackman ın filmdeki inanılmaz tatlılığı için...
ozlem-49
ozlem-49

13 Kasım 2008 tarihinde eklendi
hugh jackman ın ona ceza yazmak isteyen polise ismini söylediği sahne -dakikalar sürmüştür heralde:)- çok güseldi...çok güzel ve eğlenceli bi film...izlemeyenler kesinlikle izleyin hiç sıkılmadan izleyeceksiniz emin olun...
metalstein
metalstein

8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
hugh jackman ve meg ryanın uyumu harika şöyle 3-4 tane daha filmde birlikte rol alsalarmış da bizde dizi gibi izleseymişiz.yaratıcı beyinlerin eseri olan eğlenceli film.
gzmdnz
gzmdnz

30 Mart 2008 tarihinde eklendi
aşkı masalımsı bir havada izlemek isteyenler için gerçekten "büyülü" bir film :) kesinlikle harika bir aşk filmi :)
Bülgan Y.
Bülgan Y.

16 Mart 2008 tarihinde eklendi
bu filmi bugün izledim ve daha önce izlemediğim için çok üzüldüm..çok başarılı ve farklı konusu olan bi film...meg ryan ve hugh jackman çok başarılılar..
angelusra-b
angelusra-b

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bu filmi tvde izledim ve gercekten cok begendim...kesinlikle cok güzel bir romantik komedi..meg ryan ve hugh jackmanda gercekten cok iii bir ikili olmuşlar..güzeldi..
denizilke2
denizilke2

28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Meg Ryan filmleri içinde belki de en sonuk kalan romantik filmi yani diğer filmlerinde oldugu gibi sarsıcı boyutlarda romantik bir film değil, ama yinede eglenceli Hugh Jacman la iyi bir ikili olduklarını düşünüyorum, ve de zamanı bol olanların izlemesini tavsiye ediyorum
jQsmin
jQsmin

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
sevimli eğlenceli ve romantik.. bu tür filmleri sevenler için muhteşem bi seçenek..
gs-selma
gs-selma

8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
harika bir film. özellikle hugh jackman'ın yemek masasındaki tavırları bir harika mutlaka izleyin.
beck31
beck31

6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Meg Ryan bu filmlere o kadar cok yakisiyorki...Cok sevimli bir romantik komedi, izleyin.10/8
theraflu-85
theraflu-85

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
dün gece tv de yayınlanmasıyla uzuun bir zamandan sonra tekrar izlediğim fantastik film. eğlenceli,sempatik ve klasik romantik komedilerden de biraz farklı belki bu gerçeküstü hikayesiyle.