filmden beklentilerim fazla olmadığından mıdır bilmiyorum ama ben bu filmi çok beğendim.hareketli ve bol aksiyon sahneleriyle doluydu.harrison ford canlandırdığı otoriter karakteri ekrana çok iyi yansıtmıştı./10
Gerçek bir olayden esinlenmiş ve gerçeğe oldukça yakınlaşmış bir film. İzleyin derim sıkılmaszsınız. Yapılan yorumlar şaşırtıcı. Bence 10 üzerinden 8-9 luk bir yapıt
harrison ford'u komünist rus rolünde izlemek ne kadar inandırıcı olabilir ki. tam anlamıyla bir sömürü filmi. bu amerikalı film yapımcıları neyapmaya çalışıyor anlamış değilim!
Denizin Derinliklerinde Harrison Ford ve Liam Neeson birbirlerine nazire yaparcasına oyunculuklarını konuşturuyor. Gerilim yüklü bir film olan K-19, aksiyon bekleyenleri hayal kırıklığına uğratabilir. Bayan yönetmenlerden Kathryn Biglow'a dikkat edilmeli.
harrison fordu rus kaptanı rolünde görmek ilginçti..ancak bana göre ford rus rolüne yakışmıyor yüzündeki alışık olduğumuz o muzip gülüümsemesi her an çıkacak gibi duruyor..indiana jones serisinin sonuncusunda kamçılı adam olarak kamçısını ruslara karşı sallarken bu filmde amerikaya karşı kullanması da enteresandı bana göre...
katılıyorum... kesinlikle aldığı puanı haketmeyen bir film... denizcilerin öleceklerini bile bile, arkadaşlarının hayatlarını kurtaramak için nükleer reaktörün olduğu bölmeye giriş sahneleri ve o andaki yüz ifadeleri görülmeye değerdi.. insanı gerçekten derinden etkileyen bir film...
savaş sahnesi yok ama gerilim ve dram türüne oturmuş.konusu gayet açık ve anlayabileceğiniz bir dille anlatılmış.görüntü kalitesi çok iyi.izlemenizi tavsiye edebileceğim iyi bir film.7,5/10