onurdolanbay
10 Mart 2005 tarihinde eklendi
güya kahraman amerikan askeri müslümanları korur,onlara sahip çıkar gerekirse onlar için ölür. ve müslümanlar iseviliğe saygı duymasa bile kahraman american askeri müslümanlara çok hoşgörülüdür. ben de kısa bir sözle bu karşılık bir söz söyleyim:
tek kelime ile rezalet vcd en 15 dakika dayanabildim.müslümanlar cani kılisedekiler melek demeye getiriyorlar amerikanın attığı tek bombayla 100 binlerce müslüman ölüyor. onlara ait filim yapsalar ya
eğer amerikan propogandalarının olduğu filkmlere alışıksanız syredin onun dışında film bence seyirciye hiç bi şey vermiyo...(bu adamlarda neymiş yani sütten çıkma ak kaşık)
konusu klasik olduğu için çok da etkileyici bi film değil açıkcası.. fazla dramatik geldi bana.. boş zamanınız olursa seyredin ama çok da bişey beklemeyin.. bu arada bruce willis yaşlanmış mı ne:) ya da rol pek uymamış..
rezalet tek kelime ile REZALET!! arkadaslar bunun gibi yüzlerce filmi holywood zaten vietnam icin yaptı. ve bunlar iyice baymaya basladi. konu ayni.. icinde bruce olsa ne olur olmasa ne olur? hic bir artısı yok filmin. ayrica su monica denen kadın heryerde karsıma cıkmaya basladı, gıcık oldum.