nijeryada yaşananları dünyanın gündemine getirmeye yardımda bulunduğu için ve nijeryadaki halk için ve de ayrıca görüntü yönetmeni için 9 veriyorum.. keşke bruce wills oynamasaydı...
Ben pek beğenmedim açıkcası birbirini tekrarlayan senaryolardan bir tanesi daha,Bruce Willis hayranları ekran başına tabii ki Monica Belluci hanımıda unutmamak lazım.İyi seyirler.6/10
ben filmi pek begenmedim aşırı bir acıtasyon var ve monica belluci hiç yakışmamış bu role bence daha masum biri oynayabilirdi rolünü.film anlatmak istediğinin dısına ccıkmıs gibi geldi.
bence gayet iyiydi. dram savaş zafer birçok öge vardı ayrıca savaş açısından da dram açısından da doyurucu. bruce wills ve monica belluci nin olması gayet büyük artık ben beğendim tavsiye ederim 8/10
İşte karşınızda Kahraman amerikan askerleri.Mahsum insanların ölmemesi için kendi canlarını tehlikeye atmaktan çekinmezler.Zulmun karlısında dimdik dururlar..Bla bla bla..
Sanki Irakta yüzlerce masum insanı öldürmemişler gibi.Bıktım bu amerikan propagandası dolu filmlerden
Neden savaş filmlerinde hep kan ve katliam görmek isteriz tabi aksiyonda. Savaşın birde dışında olan masum insanlar cephesinden görmeyi reddederiz bilmem. Bunu başaran nadir filmlerden biri. Aşkın ve kanın konunun önüne geçmemesine sevindim.