John Q
    4,4
    John Q hakkında görüşlerin ?

kadir503
    kadir503

15 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Bazı arkadaşlar oscarı sonuna kadar haketmiş falan demiş. Bildiğim kadarıyla Denzel bu filmle oscar almadı. Training Day ile aldı.
    tom1903
    tom1903

9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Bu filmin hakettiği puan kesinlikle bu değil.Muhteşem bir dram ve oyunculuk.İzleyip de ağlamayan var mı acaba?
    Babalığın ne olduğunu bize öğretiyor.
    iste-budur
    iste-budur

17 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    benden önce yorum yapan Acuntr'ye katılıyorum,önce onu belirteyim.gerçekten çok iyi bir filmdi.hakiki drama desem daha mı açık olur acaba.her ne kadar 3 sene önce izlemiş olsam da hala aklımda.yani unutulmayacak türden bir film.sakın denzel washington'a önyargılı yaklaşıp filmi izlemekten vazgeçmeyin,çünkü çok çok iyi bir film.
    acungio
    acungio

4 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Bu filme 7 üstü puan vermeyenlerin hangi filmlere bu puanları verdiklerini çok merak ediyorum bu film gerçekten mükemmeL
    dawson-creek7
    dawson-creek7

25 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    eger gercekten tüm ailenin izleyebilecegi bi film arıyosanız inanın tam adresine gelmişsiniz demektir...!!! denzel washinghton harikulade bi oyunculuk sergilemiş...arkadaşlara katılıyorum neden film rayting bu kadar düşük banada anlamsız geldi acıkcası!!! 8/10 ;)
    leanardooo
    leanardooo

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    gerçekten verilen puanla filmin alakası yok.son yılların en iyi dramalarından birisi bence.eğer izlemeyen varsa mutlaka tavsiye ediyorum
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

1 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    Daha iyi olabilirdi.Senaryo iyi kullanılamamış.Washington’ın oğluna hayat dersi verdiği bölüm ve doktora ’’oğlumu tanısanız seversiniz’’ dediği bölümler çok etkileyici.Bir de Washington’ın oyunculuğu bence Out of Time ve Man on Fire’da daha iyiydi.
    klace
    klace

20 Ocak 2006 tarihinde eklendi
    denzel ustanın tartışmasız en iyi filmi. fakat bu oyunculukla altın heykelciği kaldıramadı. herhalde 2 sene üst üste hemde onlara göre değişik gelen bir renge ödül vermek istemediler. gerçekçilik açısından en iyi filmlerden biri.
    freecritic
    freecritic

5 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    Az önce dvdsini izledim,ağladım,beğendim,etkilendim... daha ne diyebilirim ki? mükemmel bir film. Denzel Washington harika oynamış.
    naked-soul
    naked-soul

3 Ekim 2005 tarihinde eklendi
    işte danzel washington ve işte film...harika olmuş izlerken gerçekten çok duygulandım izlemeyen varsa bence mutlaka izlemeli,ben çok beğendim...
    Engin Gürses
    Engin Gürses

20 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
    Ne kadar klişelerle , duygu sömürüleriyle bezenmiş bir film olsa da beni bayağı etkiledi hatta gözlerimizi doldurdu.. Denzel Washington her zamanki gibi yine döktürmüş.Anne Heche de iyi oynamış...
    wildmor
    wildmor

13 Haziran 2005 tarihinde eklendi
    bence film çok güzeldi.bir babanın çaresiz kaldığı zaman içine düştüğü durumu anlatıyo.bence güzel yansıtmışlar.siz öyle bir durumda olsaydınız merak ediyorum oğlunuzu ölü
    memi terkederdiniz...bence film çok güzeldi zaten denzel harikaa...
    dostça
    dostça

9 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    bu filmideki babanın duygularını ancak baba olan anlıyabilir bence.filim güzel
    kenloach
    kenloach

9 Ekim 2004 tarihinde eklendi
    ABD’de de zengin olmayan sınıfın büyük sorunları olduğuna tanık oluyoruz bu filmde.Çok başarılı bir özeleştiri.Ayrıca tek kişilik bir gösteri var karşımızda.İzlerken ağlaynlar olduğunu farkettim.Bazı klişe sahneler vardı ama bu genelde aldığınız keyfi bozmuyor kesinlikle.
    erzincansporlu
    erzincansporlu

14 Haziran 2004 tarihinde eklendi
    Denzel Washington eskiden beri en sevdiğim aktörlerden biridir.. Onun Fallen filmindeki performansına hayran kallmıştım.. O zamanlar sinemaya olan tutkum yeni yeni başlamıştı.. Bu adam kalitenin altına imza atıyor.. film çok etkileyici.. etkilenmedim diyen kalpsizdir!! Zaen filmin ana konusu da KALP değil mi? Kendimi John’un yerine koydum. Acaba aynı hareketi ben yaparmıydım diye... 8/10