John Q
    4,4
    John Q hakkında görüşlerin ?

bugrademir41
    bugrademir41

1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
    mükemmel bir film. hayatta herşey para değil düşüncesini hafızlara kazırcasıne şahane bir film. kesinlikle izleyin
    hozzot
    hozzot

15 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    mükemmel bir flim

oğlu için neler yapıyor kendini bile feda etmeyi düşünüyor

10 puan ve favori :)
    VcdSamimiyeti
    VcdSamimiyeti

2 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Gerçekten çok iyiydi..Ancak filmin ilk 30 dakikası çok hızlı ilerliyor,sonrasında yavaşlıyor.Senarist iyi yönetmende işini iyi yapıyor..Kaçırmayın bence..
    eylul87-55
    eylul87-55

14 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    yıllar önce izlediğim ve hala izlerken beni duygulandırabilen nadir filmlerden bir tanesi .denzel washington un oyunculuğuna zaten laf yok
    Buster-2
    Buster-2

14 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Uzun zamandır aradığım filmdi. DVDsini yeni bulabildim..Muhteşem bir film......+10
    selmayurdasavas
    selmayurdasavas

24 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Harika bir senaryo ve Denzel washingtonın müthiş oyunculuğu...Bu adamın üstüne aktör tanımıyorum!Hele oğluyla hastanede yaptığı konusma beni bitirdi...Aslında su da var fılmde dırek hastane yönetimi kotulenmıs fakat su acıdan da bakmak lazım burda suclu olanlar hastane yonetıcılerı ve dr lar değil sağlık sistemi!Sonucta sağlık sıgortası olmayan bıcok ınsan var ve hasten hepsı ıcın 250 bın doları odeyemez.Bu nedenle amelıyatı yapmamak onların değil devletin sucu...Kesinlikle izlemenız gereken bir film hele de Denzel Washingtonı seviyosanız; sizi kesınlıkle hayal kırıklığına uğratmıycak!
    legolas-t
    legolas-t

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    gerçekten mükemmel bir film, senaryosu bu kadar güzel olan bir filmde birde üstüne Denzel Washington gibi bir oyuncu oynuyorsa bu filmin kötü olması mucize olurdu sanırım...
    legendbob66
    legendbob66

10 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    mükemmel bir başyapıt
    odinhan
    odinhan

7 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Etkileyici bir drama,Denzel W.gene oyunculuğu ile herzamanki gibi filmi almış götürmüş..10/8
    hilkayist
    hilkayist

16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    inanılmaz duygu yüklü süper bir film
    bir babanın oğlu için yaşam mucadelesi
    bu kadar güzek işlenebilirdi..
    Danzel a bu film çok yakışmış..
    izlemeden ölmeyin.. :))

iyi seyirler../10
    erdiizbul
    erdiizbul

19 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    gercekten cok etkıleyıcı ve harıka bır fılm denzel washıgton super otesı oyuncu gercekten bu fılmden gercekten bır anne ve bır baba ıcın oglu yada kızlarının ne kadar degerlı oldugunu kendı ulkelerınde a.b.d bole olayları gozler onune sermelerı ve gercekten super guc a.b.d bıle hala bole seylerle ugrasması ılgınç... film gercekten cok ıyı cekılmıs ağlamamak elde değil ozellıkle son sahnede ben ne kadar gozyasım varsa bosaltmıstım ızleyın ve gorun 10/10 film kesınlıkle asagısını vermek haksızlıktır bence bu filme
    mrs-durden
    mrs-durden

13 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    muhteşem bir film etkilenmemek mümkün değil denzel washington bu filmde adeta aşmış kendisini muhteşem oynamış 10/9
    nskmourinho
    nskmourinho

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    cok iyi bir film.danzel in buna katkısı cok cok fazla.duygulanmamak elde degil izleyin pişman olmayacaksınız
    cnksy
    cnksy

29 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Bir şeyler daha eklemek isterim,filmde geçen olaya paralel bir olayı yönetmenin kendisi yaşamış.Dvdsinde yaklaşık 45-50 dklık bir bölüm var.Oyuncularla söyleşiler kamera arkası ve fragmanlar.Ve hepsi Türkçe alt yazı ile destekli.Bu söylediklerim tek diskli versiyon için.İyi seyirler.
    vva1
    vva1

22 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    Denzel Washington tek kelimeyle müthiş. Onu izlemekten büyük zevk alıyorum. Bir filmi izlemem için sadece adının geçmesi bile yeter benim için. Bu filmde diğer filmlerinde de olduğu gibi oyunculuğunu konuşturmuş. Basit bir konudan oyunculuklar ve filmin iyi işlenişiyle çok güzel bir film ortaya çıkmış. Finalde gözlerimden yaşlar gelmesine engel olamadığım bir film. Fırsat bulursanız izleyin derim, özellikle orjinal diliyle daha çok etki bırakıyor.