Hızır Al
10 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Fantazi bir yaratığın kötü karakter olduğu bu film bence ortalama bir filmdi film de eksikler var oyuncular iyi oynamış film çok ilgi çekici değil bence jeepers creepers filmine puanım 10/6.
en çok etkilendiğim film diyebilirim. bazı yönleri saçma gelebilir ancak creeperin gizemi akıllarda kalan cevapsız sorular serinin 3. filmini izlemeye mahkum bırakıyor. serinin 3. filmi inşallah büyük bi saçmalıkla sonlanmaz( ikinci filmi tam bi hayal kırıklığı ) 8/10
iyi filmdi.küçükken etkilemişti beni aslında.diyaloglar olsun yaratık olsun o mekanlar ve gerilimler olsun gayet düzgündü yani,oturup televizyonda rahatlıkla izlenebilecek bir yapım.
gerçekten izlediğim en güzel filmlerdendi. izlemenizi tavsiye ediyorum. tabii her korku filmi gibi saçma yerleride yok değil ama filmin hakkını vermek lazım :D
Jeepers Creepers'ın tutmasının ardından, yönetmen Victor Salva filmini uzun soluklu bir seriye dönüştürme niyetinde. Serinin üçüncü filminin gelip gelmeyeceği tartışmalarına nokta koyan Salva, yeni filmi Jeepers Creepers 3: Cathedral'in çekimlerine yakın zamanda başlayacak gibi gözüküyor.
Yönetmene göre üçüncü Jeepers Creepers ilk filmin atmosferini taşıyacak. Filmde kardeşlerden Trish'i canlandıran Gina Philips yine başrolde yer alacak. Erkek kardeşinin ölümünden 20 yıl sonra Tirish bu kez oğlu için Creeper ile savaşacak. MGM ile anlaşan Salva, filmin hayranlarına yaratığı Creeper'ın gizemini daha çok aydınlatacağını vaat ediyor.www.korkusitesi.com
bence çok harikaydı.2.inciyi çok önceden izledim ama 1.ci çok daha iyi.özellikle gina phılıps çok başarılıydı.baştan sona korku gerilim mutlaka izlenmeli.özellille kötü sonla biten çok ender filimlerden biri jeepers creepers
islediğim en gusel fimlerden biri en guselide jeepers creepers in karizmasına hayran olmamak elde değil 2. filmide tavsiye ederm orda daha daha karizma