iyi filmdi.küçükken etkilemişti beni aslında.diyaloglar olsun yaratık olsun o mekanlar ve gerilimler olsun gayet düzgündü yani,oturup televizyonda rahatlıkla izlenebilecek bir yapım.
Joy Ride' a çok benziyor bu film. Onun gibi, saçma biraz, gerçi korkutuyor ama fazla uzun sürmüyor korkunuz, ya çok saçma diyorsunuz bitiyor. Konu çok küçük kalmis, sonunda da bir yere baglanmiyor.. 10 üzerinden 5,5
korku filmi değil ama berbat teen-slasher'ların yanında adeta bir hazine.filmin akışı ve sonu çok ii.ilginç bir deneyimdi bu filmi izlemek.ikincisinin ise ilk filmdeki etkiyi bırakacağını düşünmüyorum
bir arkadas tavsiyesi ile izlediğim bu filmi hiç beğenmedim.yorumlara dikkat ettim hiç kimse yazmamış kurgu ve mantık hataları olduğunu.iki hata ikisi de farklı araba sahnelerinde.vcd formatı da kalite olarak kötü.tabii bu filmi abğlamaz,türkiyedeki sorumlu firmaya aittir faturası.tek başarılı sahne son karede mevcut.başarısız bir yapım ve zaman kaybı.oyuncular etkisiz performans göstermişler. 4/10
'jeepers creepers' dinledi kulakları , şahidi oldu korkunun, kız ve olan. yolda başladı ilk temas ve ilk bakış arkadan. radyoda 'jeepers creepers' çalıyordu ve avizenin karşısından da geliyordu aynı melodi. çığlık sesleri eşliğinde, terkedilmiş bir yerde, kokusundan buluyordu bu cellad kurbanlarını. ve öyle heybetliydi ki kanatları, ellerinin arasında kurbanı vardı ve kayboldu gözden gecenin içinde.Gotik bir tarzda şekillenen bu film, seyirciyi bilinmezliğin ortasında hapsediyor. ve o yaratığın sırrı acabalarla dolu bakışların donuklaştığı bir etki yaratıyor. kendi adıma son yıllarda izlediğim güzel filmlerden biri. Gerek makyaj ve kostüm tasarımı gerekse yaratılan karanlık ve bir o kadarda ürkütücü atmosfer filme ayrı bir zevk katıyor. Klasik korku kalıplarını aşan , fantastik bir karakter yaratan bu film, bu tür içinde bence ayrı bir yerde. Yeri de çok sağlam.