Sinema tarihinin,içinde en çok gönderme olan ve en çok konuk oyuncu barındıran filmi olabilir belki de.O kadar çok ki sahne aralarında kaçırdıklarınız bile oluyor bir yandan.''Clerks'' ve ''Mallrats''i sevenlerin muhtemelen daha fazla seveceği,komik ötesi bir Kevin Smith klasiği daha.
Ben o kadar eğlenmedim açıkçası filmde güldüğüm yerler belliydi charlienin meleklerine,hollywooda falan göndermeler yapılmış bir tek oyuncular için izlenebilir onun dışında pek bir şey beklemeyin american pastasını falan bir daha izleyin daha iyi yani.
Kevin Smithin Tüm filmlerinde yan rollerde gördüğümüz Jay ve sessiz Bob(kendisi oynuyo) kendi hikayelerinde abzürtlüğün tavan yaptığı ilginç bir yol hikayesi sunuyor.Ama diğer filmlerine göre kalitesinin daha düşük olduğunu söyleyebilirim.
Jay and Silnet Bob bence bozuk ağızları ve martafal duruşları ile özgün bir ikili. Film sadece gülmek amacıyla hazırlanmış hoş bir seyirlik Kevin Smith'in daha önceki filmleri kadar dolu olmasa da göndermeleri, esprileri ile ben bol bol güldüm. Bir arkadaşın da dediği gibi 'absürd' komedi örneğini biraz sokaklara çıkarıp içine biraz da Hollywood çeşnisi katıyor; komedinin alt türü olan bu tarzın özel bir ismi var mı bilmiyorum ama ilk Kevin Smith filminiz se o kadar da sevmeyebilirsiniz. Tüm katılan oyuncular cuk diye oturmuş ben Will Ferrel a hasta oldum, o adama dikkat. iyi seyirler
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.