bende dvd ve vcd ye çıktığı zaman izlemiştim.şu an filmi fazla hatırlayamıyorum,buda filmin hemen unutulduğunu ve insanların hafızasında bir yer bırakmadığını gösteriyor.hatırladğım kadarıyla sıkıcıydı.hep binada fala geçyor.cezbedicek bir tarafı yok.böyle oyunculara çok daha güzel bir film olabilirdi.catherina ceta-jones olduğu için 6/10
Bence beklentileri arşılayamyan bi film . Açıkçası konu eğlenceli de olsa bi yerden sora abartıp saçmlştırmışlar sonuçta da ortaya böyle vasat bi film çımış George Clooney'e yakışmamış!!!
Genel anlamda hoşuma gitti diyebiirim. Zamanı çok değerli insanlar bu filme zaman ayırmasalar daha iyi ederler ama boş zamanınız varsa doldurmak için seçimlerden birisi olabilir. Sıradan olmuş ve kesinlikle komedi değil. Eğlencelik ama espiri yanı yoktu bence. Biraz enstantene vardı ama farklılığı filmi sıradanlıktan kurtaramamış. Neyse ben 10 üzerinden 7 puan verdim. Aslında hakkı 5 ama 1 puan Zeta'ya, 1'de George'a.
Aslında çok sıkıcı film ama o kadar sıkıntıdan sonra güzel bi son izleyebiliyorsunuz. Pek de komik değil. George Clooney hayranlarının ve Zeta severlerin! beklentilerini pek de boş çıkarmayacak bir film