film Türkiyenin Tanıtılması açısından önemli kötü olabilir ama sonuçta bunu bir çok insan izliyor adına gelince bir filmin adı orjinal adıdır bunu dandik korsancılar değiştiremez kanal d de cıkacak diye reklam gördüm nası oluyo yaa gösterime girmeden biz senelerdir movie max cine5 vs.vs izliyoruz ben hiç böle bişey görmedim bunu7 forum alanına taşıyacam iyi konu
Filmin bütün masrafı hong kong a ayit olduğu için altta türkiye yazmıyor,sadece yer türkiye,yani türkiyenin bu filmin yapımıyla hiç bir alakası yok tamamen hong konga ait,film hakkındaki görüşlerim olumlu,güzel bir film izlemenizi tavsiye ederim.
Film hiç güzel değildi.Türk milleti kara çarşaflı gösterilio buda benim sinirimi bozdu.Ayrıca filmi izliycekseniz sadece İstanbul için izleyin..........Başka hiç bi' özelliği yok
bu film istanbul da çekildiği için izledim adını bile duymamıştım.filmde bazı türk oyuncularda görülüyo mesela o taksici.ama en komik sahnesi jackie chan in kapalı çarşıda k...ı açık bir şekilde koşmasıydı!!!
CİNE UYDURUK acaba sen o herifin yaptığı hareketleri %1ini yapabilirmisin?yapamazsın.ayrıca onun filmlerinin yanında amerikan aksiyonları çok zayıf kalıyor.bu filmler de hareket,komedi ve 1.sınıf aksiyon hakim.