Herşeyiyle bilindik Amerikan süslemelerinden uzakta sade içten ve 2 saat içinde tüm duygularınızı yaşamanıza sebebiyet veren etkileyici bir yapım.Her sahnesi ayrı gerçekçi ve güzeldi.Akademi ödülü ise Nicholson a gitmeliydi kesinlikle.İnanılmaz bir performans sergiliyor.Adeta onun gibi hissettim.10/9
Anlattığı duygular her insanın içinde barınan korkular olduğu için beni çok etkiledi. Mükemmel bir oyuncu olan Jack Nicholson bu duyguları çok güzel temsil etti. Bence çok güzel bir filmdi.
valla ne biliyim filmden sıkılırım diye ilk başlarda biras endişeliydim fakat jack in oyunculuğunu izleyince işte sinema bu demek ten kendimi alamadım...
Gecenin bir yarısında izlemiş hayran kalmıştım. Bir dakika bile sıkılmadım. Hele o karavanda geçen sahne çok güzeldi. Tebrikler Jack Nicholson seni seviyorum...
JACK NICHOLSONU SİNEMADA İZLEMEK BİR KEYİF.ÖZELLİKLE ''NEVROTİK'' KİLİLK TİPLEMELERİNİN HAKKINI VEREN BİR AKTÖR.MİMİKLERİNİ SİNEMADA EN İYİ KULLANAN OYUNCULARDAN BİRİ.SIKI BİR SENARYONUNDA OLDUĞU ORTADA.O ZAMAN BİZE İZLEMEK DÜŞER.
Bu Jack Nicholson ne zaman vasat bir oyunculuk sergileyecek? Veya tarihinde hiç vasat olduğu oyun yok mudur yahu? Bu ne muhteşem oyunculuktur. Guguk Kuşu ile yarışabilir bu filmdeki oyunculuğuyla, bir filmi insan tek başına alıp, götürür mü, götürüyor işte.
Nicholson bir yana bence film çok eğlenceli bir film. Hem komediyi, hem duygusallığı, hem çok iyi bir senaryoyu, hem de Nicholson ile benim bugüne kadar izlediğim 1000'lerce film içinde en iyilerden biri.
Filmi vcd den izledim. Çok iyi olduğu konusunda emin değilim fakat J.Nicholson'un oyunculuğu konusunda söylenecek tek kelime yok. Film sanki J.Nicholson'a oscar alması için yapılmış mükemmel bir oyunculuk sergiliyor. Tüm film eğlenceli espirilerle ilerlese de sonuda gerçekten çok duygusal bir son bekliyor bizleri.