Soyut anlamda içi boş bir hayata sahip bir adamın çok eşlilikten tek eşliliğe geçiş süreci ile marjinal bir anne tarafından marjinal bir şekilde yetiştrilmiş bir çocuğunun olanağanlaşma sürecini ele alan içten ve düzeyli bir film. En çok da beni hiç sex sahnesi barındırmaması şaşırttı ve gerçekten hoşuma gitti. Çünkü elini attığı kadınla aynı gece yatağa giren birisini barındıran izlediğim birçok filmde gayet erotik sahneler mevcut oluyordu. Ama bu film buna dikkat etmiş ve filmin temasına uygun olarak Adam ve Çocuk otaklı bir yapım ortaya çıkarmışlar...
Film kesinlikle çok sade ve güzel.Sadeliğinde barındırdığı hoşluk ve bize verdiği enerjisi harika.Hugh Grant çok yakışmış rolüne ve diğer oyuncularda renk katıyorlar onun yanında.Çok keyifli ve sıcak film, bazen insanın ihtiyaç duyduğu türden.8/10
hugh grant'ın olduğu filmler eğlenceli olduğu için bu filmi de izledim..fakat ne yazık ki.....oldukça sıkıcı!!!bişi olucak diye saatlerce bekliosn ama olmuyor:(
sıcacık bir film.karlı havalarda gidip sinemada izleyeceksinizaynı the holiday,the family stone kıvamında.zaten hugh grant'i çok zeverim.bu filmde bahane oldu işte=)
gecen tvde izledim ne yazıkki birazını kaçırdım ama çook güzel bi film.çocuğun oyunculuğuda ii zaten adamınkı soz konusu bile diil.sonunda soyledikleri şarkı süperdii
Bence hugh grant yine dehşet oynamış filmi çok duymuştum izlemek düne nasipmiş, diğer oyuncularda öyle çok kötü oynamamışlar ama hugh gibide başarılı değiller tabi. filmde komik sahneler var. Aile filmi dediklerimizden yine :) iyi seyirler.