bu filmle beraber meg ryan gözümdeki bütün sempatiliğini kaybetti.böyle vasat bir film için akıl almaz sahnelerde oynamak hangi sivri zekanın ürünü acaba. olmadı meg ryan.yılların cici kızı bu sana hiç yakışmadı.sende prenses kanı vardı bence.bir filmle alobara ettin içimde sana olan sevgimi.
Aslında oldukça başarılı bir film.tek eksisi sanırım biraz durağan bir tempoda geçmesi.Basıklığı ve ağırlığı bir süre sonra o kadar durgunlaşıyor ki dayanamıyorsunuz.Ama Meg Ryan, Mark Ruffalo ve Kevin Baconı izlemek ayrı bir zevkti.
Aslında oldukça başarılı bir film.Tek eksisi sanırım biraz durağan bir tempoda geçmesi..Ama bazı arkadaşların görüşlerine saygı duymakla birlikte Meg Ryan’ın sadece cici kız filmlerinde oynaması gerçeğine katılmıyorum..Oyuncu dediğin her rolün altından kalkabilmeli bence..Ki Meg Ryan bunu fazlasıyla gerçekleştirmiş.Erotizmin de çok dozunda olduğunu düşündüğüm bir film ayrıca..Bence etki altında kalmadan herkes izlesin sonuçta beğeniler değişebiliyor..iyi seyirler
meg ryan'ı böyle bir rolde görmek enteresan oldu.öyleki yaz-dırgamaktan iyimi kötümü oynamış çok anlıyamadım.film biraz durağan olmasına rağmen çarpıcı açılımlara sahip.cinayet filmin süsü gibi görünmekle beraber, ağırlık daha çok psikoljik bilinç altı tutkularına verilmiş.meraklılarının beğeneceği bir tür...