cnksy
14 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Daha önceden bir kaç kez daha izlediğim başyapıtı dün birkez daha izledim,muhteşem bir film,filmde birkaç kez abondone oluyorsunuz,son sahnelerden biri olan eşine ithaf cümleleri tüylerimi diken diken etti,aldığı 4 ödülüde tam anlamıyla hak eden bu yapıtı pas geçmeyin derim.9/10.İyi seyirler.
biraz yavaş mı ne :S ilk izlediğimde çocuktum ama o zaman bile etkilenmiştim o küçük kızın uncle john sesi hala kulağımda şizofrenik bir şey oluyor insana yaa izlenmeli...
Hayatımda izlediğim en sağlam, en kaliteli filmlerden biri. İzlerken hiç bitmesin dedim. Bu film artık hafızama kazındı ve silinmez, silinmeyecek! Dublajı çok iyi ses sanatçılarından seslendirilmiş. Lisanı dublaj izledim ve ilk kez dublajdan bu kadar çok zevk aldım.
çook süper bir film..oyunculuk ztn harika..bu filmi izleyipte beğenmeyeck biri oldunu sanmıyorum..böyle filmler herzmn çıkmıyor,bu yüzden izlemeyen hemen izlesin.
Delilil ile dahilik arasındaki ince çizgi üzerinde yürürken zaman zaman yalpalayan bir adamın hikayesi.. bu adamı muhteşem bir oyunla canlandıran Russell Crowe un oscar kazanamaması çok enteresan..Mutlaka izlenmesi gereken filmlerden biri