kruvasan
24 Haziran 2002 tarihinde eklendi
Cüzdanları düşünen bir gençlik ve gişe filmi.Sinemaya çok şey beklemeden sadece çerezlik ve eğlencelik olarak gidenlerdenseniz hoş bir deneyim olabilir ancak sinema sanatı olarak hiç bir değer taşımıyor.Kötü bir yapım.Yine de Coş Harnet’in performansını beğendim.Bol sinemalı günleeeer
Film bence gayet komik olmuş. İşlenilen aşk teması basit olabilir ama bir erkeğin 40 gün boyunca cinsel ilişkiye girmeme sözü ve bunun bahislere konu olması ilginç. Josh Hartnett'te bence rolün altından başarıyla sıyrılmış. Özellikle filmin ilk çamaşırhane sahnesinde Shannyn Sossamon'un üzerinde bayrağımızın ve türkiye isminin yazılı olduğu t-şörtün yer alması milliyetçilik duygularımı kabarttığından daha da bir sevdim filmi. 10 üzerinden 7
ya özür dilerim iki kere yazdım yorumu çünkü ilkinde gitmedi sandım. bilgisayarın sorunu walla :)) ayrıca bende o TÜRKİYE yazısını fark ettim t-shirtte. ne alaka acaba??