Elim Belim Bağlı
    Elim Belim Bağlı hakkında görüşlerin ?

cihanayger
    cihanayger

2 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    çok güzel bir film erkekleri daha iyi anlıyabilirsiniz izlerseniz inanılmaz güzel kadın oyuncular var senaryonun önüne geçmişler bazı noktalarda :)
    sinema
    1 ziyaretçi
    14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    benim çok beğendiğim bi film...oylama sonucuna aldanmamalı...gerçekten çok güzell...çok fazla izleyen yok sanırım, çünki film hak ettiği puanı alamamış:((( bence kesinlikle izleyin;)
    denizcan-yildiz
    denizcan-yildiz

2 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    çok iyi bi film mutlaka bakılmalı gerçekten gsl bi yapım
    dewill99
    dewill99

7 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    acaip sewimli bi film..sadece "çiçek" sahnesi icin bile izlemeye deger=)
    miramus
    miramus

18 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Seks üzerine kurulmuş anlamsız bir film..Josh'u çaresiz duruma düşürerek komedi yapalım demişler olmamış...
    miroozkan87
    miroozkan87

2 Şubat 2006 tarihinde eklendi
    josh hartnett'ın karizması için izlenilen bir film olduğunu düşünüyorum vede altını çiziyorum filmi oyuncular pazarlamaz pazarlaması yanlıştır...neyse gençlik filmi deyip geçeyim..!!!
    fragilegirl
    fragilegirl

27 Kasım 2005 tarihinde eklendi
    filmi izlediğimde biraz hayal kırıklığına uğramadım değil.çünkü filmden daha çok şey bekliyordum.vasat sınırını aşamamış bir film olduğunu düşünüyorum.josh hartnett çok tatlı ama ;)
    naked-soul
    naked-soul

3 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
    bence çok sıradan olmuştu..cd’yi aldığımızda üzerinde ’Amaerikanın sex içermeyen tek komedi filmi ’yazıyordu ama nerdeyse tamamını gözümüz kapalı izledik.bu türün çok örnekleri var bence...
    db69
    db69

29 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
    Konusu tanıdık gelebilir ama olay farklı bi açıdan çok hoş bi şekilde ele alınmış. Oyunculuklar harika...Josh Hartnett bu role çok iyi gitmiş.Shannyn'in olması da ayrı bi güzellik....
    vince15
    vince15

18 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    Sıradan bi gençlik film senaryı ilgnç tabi ama yani açıkçası zaten biraz erkeklere hitap eden bi film arkadaş grubunuzla oturup izleyeceğiniz bi film
    gskaltay
    gskaltay

17 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    çok süper bir film değil ama konusu baya ilgi cekici eğlenmek için izlenebilir ama çok şeyde beklemeyin...
    roxtonfan
    roxtonfan

27 Nisan 2004 tarihinde eklendi
    Joss'u sevdim ama film ne bileyim sıktı beni izlerken.İddialaşmaları falan iyiydi.Sonlara doğru baya sıkıldım.
    f-corleone
    f-corleone

18 Nisan 2004 tarihinde eklendi
    kim ne derse desin ben bu filmi izlerken çok eğlenmiştim.. zaten joshın olması filme ayrı bi güzellik katıyor :))) hep yanı konu,geyik diye düşünenler vardır kesin.. zaten fragmanını izleyen ya da afişini gören bunu kolaylıkla anlayabilir.. amaç gülmekse izlenebilecek bi filmm.. e bi de joshı görmek istiyorsanız sorun yok:))
    dawson-creek7
    dawson-creek7

16 Ekim 2003 tarihinde eklendi
    ya bakıyorumda eleştrilere cogu filmi ii bulmamış..ya arkadaşlar siz bu filmi niye izlediniz gülmek eglenmek için izlediyseniz cok büyük keyif alırsınız..ama yok öylesine ise tabiki filmden bişey anlamzsınız..bence cok hoş ve espriliydi.dikkat edin konusuda güzeldi..soruyorum josh'ın yerinde kendinizi koyun bakalım ne kadar dayana bilirsiniz??yani bence cok hoştu kesinlikle izleyin ve kendinizi filme verin gerisini zaten film yapıyo!!!
    klace
    klace

5 Temmuz 2002 tarihinde eklendi
    mafias arkadaşımızında dediği gibi bu kötü eleştrileri bu film haketmiyor.bende çok eğlendim çok güldüm bu filmde.beklediğimden daha iyi çıktı.siz bu eleştrilere aldırmayın ve eğlenmek istiyorsanız bu filme mutlaka gidin.