benim çok beğendiğim bi film...oylama sonucuna aldanmamalı...gerçekten çok güzell...çok fazla izleyen yok sanırım, çünki film hak ettiği puanı alamamış:((( bence kesinlikle izleyin;)
josh hartnett'ın karizması için izlenilen bir film olduğunu düşünüyorum vede altını çiziyorum filmi oyuncular pazarlamaz pazarlaması yanlıştır...neyse gençlik filmi deyip geçeyim..!!!
filmi izlediğimde biraz hayal kırıklığına uğramadım değil.çünkü filmden daha çok şey bekliyordum.vasat sınırını aşamamış bir film olduğunu düşünüyorum.josh hartnett çok tatlı ama ;)
bence çok sıradan olmuştu..cd’yi aldığımızda üzerinde ’Amaerikanın sex içermeyen tek komedi filmi ’yazıyordu ama nerdeyse tamamını gözümüz kapalı izledik.bu türün çok örnekleri var bence...
Konusu tanıdık gelebilir ama olay farklı bi açıdan çok hoş bi şekilde ele alınmış. Oyunculuklar harika...Josh Hartnett bu role çok iyi gitmiş.Shannyn'in olması da ayrı bi güzellik....
kim ne derse desin ben bu filmi izlerken çok eğlenmiştim.. zaten joshın olması filme ayrı bi güzellik katıyor :))) hep yanı konu,geyik diye düşünenler vardır kesin.. zaten fragmanını izleyen ya da afişini gören bunu kolaylıkla anlayabilir.. amaç gülmekse izlenebilecek bi filmm.. e bi de joshı görmek istiyorsanız sorun yok:))
ya bakıyorumda eleştrilere cogu filmi ii bulmamış..ya arkadaşlar siz bu filmi niye izlediniz gülmek eglenmek için izlediyseniz cok büyük keyif alırsınız..ama yok öylesine ise tabiki filmden bişey anlamzsınız..bence cok hoş ve espriliydi.dikkat edin konusuda güzeldi..soruyorum josh'ın yerinde kendinizi koyun bakalım ne kadar dayana bilirsiniz??yani bence cok hoştu kesinlikle izleyin ve kendinizi filme verin gerisini zaten film yapıyo!!!
mafias arkadaşımızında dediği gibi bu kötü eleştrileri bu film haketmiyor.bende çok eğlendim çok güldüm bu filmde.beklediğimden daha iyi çıktı.siz bu eleştrilere aldırmayın ve eğlenmek istiyorsanız bu filme mutlaka gidin.