kiwwy
7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
neden yr-orumumu şimdi yazıyorum bilmioyoruym nasıl olsa kimse artık bu filmin yorumlarına bakmaz ama çk güsel bir film olduunu sölemek istyrm nbliim bi wakit geçirmek içn ideal çk zewkli izlediim bir filmdi tavsiye ederm
beni vallaha korkutmadı.sadece bir iki yerde hafiften gerildim.konu çok değişik değil.ama sürükleyici,bol bol kan var.çok kötü olduğunu söyleyemem,fena değildi.korkmak için izlemeyin derim,pişman olursunuz...5/10
bir film beni korkutabiliyorsa başarılıdır.bir başkası korkmamış olabilir.korkularımız farklı olabilir.bu yüzden yok ben seni anlayamıyorum ya da al bu filmi izle demek biraz tuhaf oluyor konu korku filmleriyse.ben bu filmi sinemada izlemiştim.sonra dvdde izledim.anladığım bu filmden tat almak gerekiyorsa sinemadan izlenmesi gerektiği.ilk izlediğimde beni etkilemişti.
biraz komik ce oldukça özenti bir film olmasına ramen güzel harmanlanmıştı izlediğime pişman olmadım hatta bi de dvd de izledim hayalet tasvirleri ve özellikleri çok iyiydi boş vaktinizi değerlendirebileceğiniz bir film
film ilk çıktığında seyretmemiştim. sanki başıma gelecekleri önceden biliyordum. geçen gün seyredecek bir şey bulamayınca aldım. keşke almasaydım demiycem. en azından merakımı gidermiş oldum. çok kötü bir film. berbat.
bana göre güzel yapılmış bir korku filimi en azından 5 defa seyretmişimdir amahiçbirinde beni sıkmadı yeni bir filim olduğu her hal,inden belli ama yeni bir konusu olan korku filimi değil