Sıkılmadan izlemek yorumlarına katılıyorum ama film gerçekten çok kötü.Senaryoyu filmdeki sarışın çoçuk yazmış olabilir çünkü böyle şeyler ancak öyle tip insanların kafasından çıkar.4/10
Ne çok iyi ne çok kötü ama sürükleyici hatta bazen eğlenceli..Kısacası başına br oturunca sonunu görmeden kalkamıyorsunuz..Ama seyretmesenizde hayatınızdan birşey eksilmez..
izlenmese de olur.televizyon filmi.zamanınız varsa vakit harcayabilirsiniz,aslında konusu biraz farklı gibi duruyor ama genel olarak baktığımızda gerçekten epey klişeler,tahmin edilebilir sahneler var.izlediksen sonra çok da pişman olmazsınız belki ama korku filmlerine dair yeni birşey göreceğinizi de sanmıyorum.
beni vallaha korkutmadı.sadece bir iki yerde hafiften gerildim.konu çok değişik değil.ama sürükleyici,bol bol kan var.çok kötü olduğunu söyleyemem,fena değildi.korkmak için izlemeyin derim,pişman olursunuz...5/10
bir film beni korkutabiliyorsa başarılıdır.bir başkası korkmamış olabilir.korkularımız farklı olabilir.bu yüzden yok ben seni anlayamıyorum ya da al bu filmi izle demek biraz tuhaf oluyor konu korku filmleriyse.ben bu filmi sinemada izlemiştim.sonra dvdde izledim.anladığım bu filmden tat almak gerekiyorsa sinemadan izlenmesi gerektiği.ilk izlediğimde beni etkilemişti.