oldum olası tarihi filmleri sevmişimdir ve bu yahudi soykırımı konusunda da oldukça başarılı yapımların çekildiğini düşünüyorum.bunlardan iki tanesi tabii ki schindler’s list ve piyanist.adrien brody e belki de ilk önemli ve göz önündeki rolü olmasına rağmen oscar kazandırmış bir oyunculuk var.mekanlar harika ve çok gerçekçi.yıkılmış bir varşova inşa edilmiş ve özellikle o sahne gerçekten çok etkileyici.kesinlikle izlenmesi lazım.
cok kaliteli bi yapım kesinlikle mükemmel.izlenmeli. filmde anlayamadığım güsel bi atmosfer var.renkler müzik adrien brody zaten bir numara.tarihide cok güzel yansıtmış yapılan işkence ve okadar insanlık dışı kimselerin arasındaki sıcaklığı...
Filmin bitişi ile kısa bir süreli sessizlik ve bir anda kopan alkış. Çok ama çok yetkin bir film. Brody bir harika. Nazi Almanyasına verilebilecek en güzel yahudi yanıtı işte bu tarzda oluyor. 10/10
bir adam bir filme bu kadar mı yakışır?(adrien brody) sinemasına gitmedim, ilk defa tvde izledim ve izlerken bu kadar kanıma işleyen bir film görmedim. Almanların, Yahudi ailesinin evini bastığı sahneyi hayatım boyunca unutamayacağım. Sanki pencereden beni attılar, kurşunları da bana sıktılar. 10 puan vermeyen arkadaşlar ya etkilenmedi ya da etkisinden çabuk kurtuldu
bu filmi adrian brodyi anlatmaya kelimeler yetmez diyorum.herşeyiyle a'dan z'ye mükemmel bir film.sahneler o kadar gercek ki kendiniz filmin içinde gibi hissediyosunuz.bu film tüm ödülleri fazlasıyla hakediyor.10/10
Muhteşem bi senaryo muhteşem bi film çok ufak tefek hataları olsada kesinlikle izlenmeli herşey o kadar iyi yansıtılmış ki ben önce orjinal-türkçe altyazı olarak izledim sonra tükçe dublaj olarak arasında dağlar kadar fark vardı hangisi daha doğru çevirilmişti bilmiorum ama olağanüstü bi film dram çok iyi olaylar , karakterler herşey tam oturmuş... benim favorim ve 10/10