Rocky

Benim kahramanım Rocky Balboa + John Rambo = Sylvester Stallone
oguz-guven
oguz-guven

8 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Şahsen, izlediğim en etkileyici film. 80'li yıllar da izlediğim de, hakikate bu denli yakın olan başka bir filme rastlamadığımın kanaatine varmıştım. Senaryosu, kurgusu, oyuncu performansları fevkalâde. Slyvester Stallone, Rocky filmini izlediğim günden bu güne, kanımca en iyi aktördür.
volkanisik86
volkanisik86

21 Nisan 2008 tarihinde eklendi
rocky balboa tek kelimeyle pes etmemenin modeli.bu film hayatımın filmi gercekten harika bir senaryo ve oyunculuk.unutulmayacak birisi.10/100
emrahsadeguzel
emrahsadeguzel

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
kusursuz mükemmel benim içi gelmiş geçiş en iyi beş filminden biri komedi dram heyecan herşey var rockynin adriana ilanı aşk sahnesi için bile defalarca izlerim.klasik dedikleri bu olsa gerek.
Mertcan K.
Mertcan K.

1 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Ve Bir Efsanenin Doğuşu..O Bir İtalyan Aygırı...O'nun İsmi Rocky Balboa..Philadelphia'da Yaşayan Bir Boksörün Yükselişine Tanıklık Edin.. spoiler:
Apollo Creed'in Onu Keşfetmesiyle Başlayan Bu Serüvende Sürükleyici Bir Aksiyon Deneyimi Yaşayacaksınız. spoiler:
orhuneryilmaz
orhuneryilmaz

24 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bu film bana azim hirs ve inanc kazandirdi kazandirdi. bu film olasaydi asla karabük 20. si olamazdim.