Komplo
4,1

dr-angelus
dr-angelus

24 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Norton,çoğu zaman De Niro'yu gölgede bırakacak kadar aşmış.De Niro da hep aynı karizma zaten,başka söze ne hacet?!Şaşırtıcı finaliyle iyi bir film olmuş!(2001e göre yani)
lf7c7
lf7c7

6 Kasım 2006 tarihinde eklendi
filmi dün izledim tv de. sinemada bilmiyorum ama evde kesinlikle izlenmeye değer bi film. çok hoşuma gitti. ve norton yine harika....
anlatici-club
anlatici-club

20 Şubat 2007 tarihinde eklendi
boynuz kulagı geçermişş edwart norton den niro ve marlon brando karşısında bırakın ezilmeyi resmen oyunculuk anlmında geçmiş bu filmde inanılmaz bir ouuncuu filmde harika sonu özeliklee kesinlikle izleyinn
derya-horasan
derya-horasan

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
sadece iki büyük isim için izlenebileck bi film...
hozzot
hozzot

16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bu flime 10 puan vermemin sebebi edward ın inanılmaz performansı

de niroya diyecek bişey yok her zamanki gibi ağır takılmış de niroyu tanıyanlar bilenler için şaşırtıcı bir de niro değil ondan dolayı edward ön planda

saygılar
aheyahey
aheyahey

29 Eylül 2009 tarihinde eklendi
yani edward norton robert de niro...ve en güzel konulardan biri olan hırsızlık...bu filmin kötü olma olasılığı ne kadar sizce..10/9
fccagri
fccagri

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Hoş ve sürükleyici bir yapım.İzlerken "usual suspects" filmini bile anımsatan sahneleri var ama çok da abartılmamalı.
mavihayal
mavihayal

14 Mayıs 2021 tarihinde eklendi
Ben birazdaha aksiyonu fazla hareketli filmleri severim filme direkt sıkıcı diyemem ama planlama kısmı çok titizlikle işlensede aksiyonu daha fazla tutulabilirmiş diye düşünüyorum sonunun ters köşe olmasını sevdim