Şeytan Çıkmazı
3,8

ahmet-ertan
ahmet-ertan

19 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Film bence oldukça iyiydi.Mickey Rourke’nin iyi bir performans gösterdiğinide söyliyebilirim.Robert De Niro ise filmde çok az gözükmesine rağmen oldukça etkileyiciydi.
shagrath-2
shagrath-2

16 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi taze taze izleyip yorum yazacak arkadaşlardan rica ediyorum. Bu film gerçekten 10 üzerinden en az 9 alacak bir filmdir. Lütfen filmi iyi sindirmeden acele bir yorum yazmayın. Çok geniş bir film arşivine sahip biri olarak söylüyorum ki gelmiş geçmiş en iyi bir kaç filmden biridir. Bu filmin hakkını yemek vicdan sızlamasına sebep olur. Dikkatlice izlerseniz kavramsal olarak hayatınızda bir çok şeyi yeniden sorgulayıp oturtabileceğiniz bir filmdir.
ffergan
ffergan

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bu kadar puan fazla! o kadar iyi bir film değil,şeytan filmi izlese bakıp bayağı gülerdi!
f-orhan
f-orhan

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
Aşağıdaki yorumlara bakıp iyi bir film olduğunu sanmayın.Özellikle arşiv yapan arkadaşlar puanına kanıp filmi izleme gafletinde bulunmasınlar.Konusu gereksiz yere uzatılan vasat bir film.
duygudhd
duygudhd

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
basit zombi filmlerinden daha güzel izleyeli çok uzun zaman olmasına rağmen senelerdir unutmadığım ve tekisinden uzun zaman kurtulamadığım bir film m.rourke'a hayranı olmama sebep olmuştur.
chete32
chete32

26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Türünün ilk örneklerinden, 22 sene öncesinde nerden edindin de bunu yansıttın bir de mükemmel kurgu ve Mickey Rourke..
9/10
nisuaz405
nisuaz405

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
yeni izleme fırsatı bulduğum muhteşem bir film.film bittikten sonra tekrar izlemek istedim.
requiem87-2
requiem87-2

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten çok başarısız bir film. Gerçekten kötü..
doruksayar
doruksayar

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
Robert De Niro'nun oynadığı en kötü film.
marticigligi
marticigligi

23 Kasım 2006 tarihinde eklendi
İzlediğim en etkileyici filmlerden birisidir. Filmin atmosferine o kadar girme ihtimaliniz yüksek ki o derece büyüsüne kapılabiliniyor. Mükemmel bir filmdir.
maydonoz26
maydonoz26

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
arsivcilerin listesinde olmasi gereken bir film boyle filimler malesef pek yapilmiyor
mxcdy
mxcdy

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
filmin içine serpiştirilmiş küçük detaylar filmi mükemmel yapıyor. bunları çözemeyen arkadaşlara vasat bir film gibi gelebilir. bu bahsettiğim detayların yanısıra finaliyle izleyiciyi sinemaya doyuruyor. robert de niro ara ara görünüp karizmasını bıraktıktan sonra bir süreliğine filmi mickey rourke'a emanet ediyor. ayrıca mickey rourke'un da performansı göz alıcı.
kolokas
kolokas

1 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Alan Parker'ın olsa da filmin hakkını yemek doğru olmaz. Tüm zamanların en hakikatlı psikolojik-gerilim filmlerindendir. Müzikleri de 87 yılının koşullarına göre düşünüldüğünde oldukça başarılıdır. Kubrick'in "The Shining" ve Argento'nun "Suspiria" adlı kült olduğu söylenen filmleri ile kıyaslandığında Angel Heart zaman ve teknoloji etkenlerini değerlendirmeye alsak da daha başarılı, daha "kült" bir filmdir.
Asisyusuf60
Asisyusuf60

3 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Filmin konusunu tam anlayanlar türünün başyapıtı olduğunu anlamıştır. Son bölüm çok şaşırtıcı ve başında anlayamayacanızz bir film tek eleştirim de niro nun az kullanılmış olması ama ruh satma filmlerinin en iyi ve eski bir örnegiki daha sonra benzeri çok film yapıldı tam bir kara kalem filmi.