Asmoday: Cin'ur Racim
    1,9
    Asmoday: Cin'ur Racim hakkında görüşlerin ?

Sude Nur  A.
    Sude Nur A.

11 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
    Aşırı kötü abi parama yazık oldu hayatımda izlediğim en kötü filmdi oyunculuk desen yok 10 gün boş duvara baksam daha çok eğlenirdim
    Feyza Kılıçaslanoğlu
    Feyza Kılıçaslanoğlu

11 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
    Bu film kadar kötü herhangi bir film izlememiştim. Yorumlari oyuncular yapmış heralde bu filme 1 yıldız bile fazla. Oyunculuklar kurgu o kadar kötüydü ki bütün salon yarısında çıktık. Böyle yeteneksiz insanlarin boyle filmler yapip para kazanmasına vesile olmayın. Bu filmi yayinlayan sinema sirketlerine yazik.. Vaktinizi duvara bakarak daha verimli gecirebilirsiniz.
    Ralwet
    Ralwet

11 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
    Flaş tv oyucularına ve filmlerine yıllarca haksızlık ettik. Oysa bu filmin yanında tam bir baş yapıtmış o filmler. Oyuncular ise her biri oscarlık. Psikoljim bozuldu sırf para verdik diye kusa kusa izledik. Bir film bu kadar mı rezil olur. Lütfen bir daha asla böyle bir çalışma yapmayın. Torpille beyaz perdeye sinema salonlarına film yapmanın neticelerini gördük. Daha ağır şeyler yazmak isterdim ama bunlara prim verip filmleri ön plana çıkar merak edip izlerler bu insanlara paza kazandırırlar diye korkuyorum.
    Berk Kılıçaslan
    Berk Kılıçaslan

11 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
    1 yıldızı bile haketmiyor boşuna zaman kaybı arkadaşlar. Oyunculuk yok senaryo boş. Tek kelime ile rezalet
    Dilara Karataş
    Dilara Karataş

11 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
    Berbat bir filmdi gerçekten gitmeyi düşünen varsa şu anda vazgeçsin. Senaryo oyuncular her şey aşırı amatör ve saçmaydı. Oyuncular konuşmayı bilmiyor. Korkmak için girdiğimiz filmde saçmalığa kahkaha attık gerçekten aşırı kötüydü.
    Aydın Yılmaz
    Aydın Yılmaz

10 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
    Filmin senaryosu saçma geldi ayriyetten oyunculuk hatalarıda vardı ama genede herşeye rağmen 3 yıldızı hak eden bir yapım
    Bruh Babe.
    Bruh Babe.

9 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
    Oyunculuk çok kötüydü, ilk 15 dakikasında çıkmayı düşündüm ancak verdiğim paraya yazık olmasın diye sonuna kadar kaldım. Değmedi.
    İrem İslamoğlu
    İrem İslamoğlu

8 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
    iğrenç bi film 1.30 saatimi geri verin zaten filmin son yirmi dakikasında olaylar gerçekleşiyo oyunculuk sıfır
    Emrah Kaya
    Emrah Kaya

16 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
    Çok idalı bir film bence
    Yönetmeni ve senarist beraber çok iyi bir film çıkarmışlar tek kelimeyle muazam başarılılarının devamını dilerim