1,9
Asmoday: Cin'ur Racim hakkında görüşlerin ?
8 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Klasik Türk korku filminden ayıran bir yanı yok. Ne yazık ki izlemeye değmez, vakit kaybından başka bir şey değil.
14 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Film genel olarak güzeldi. Birkaç düzenlemeyle daha güzel hale gelir. Bir sonraki projenin çok daha iyi olacağına inanıyorum
15 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Yanlış anlaşılmak istemem ama eline kamera alan film yapmamalı prodüksiyon yok oyunculuk yok hiç hoş bir film olmamış türk filmi olarak hiç yakışmamış
12 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Oyunculuklar çok kötüydü verdiğim paraya üzüldüm daha güzel bisi beklerdim fakat hayal kırıklığına ugradim çok yapmacık ve bayık oynamışlar. Filmin Bi kalitesi yoktu yarı bölüm de salondan çıktık cidden verdiğim paraya üzüldüm merak edenlere tavsiye etmiyorum .
20 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Oyunculuk, prodüksiyon yoktu.Gittiğime pişman olduğun bir film.Daha iyi bir iş çıkarılabilirdi.Tavsiye eder miyim ? Etmem,ama genede izleyecek olanlar için keyifli izlemeler diliyorum.
11 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Aşırı kötü abi parama yazık oldu hayatımda izlediğim en kötü filmdi oyunculuk desen yok 10 gün boş duvara baksam daha çok eğlenirdim
12 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
bence rezalet film girmeyin para vermeyin izlemeyin bok gibi
16 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Çok idalı bir film bence
Yönetmeni ve senarist beraber çok iyi bir film çıkarmışlar tek kelimeyle muazam başarılılarının devamını dilerim
10 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Filmin senaryosu saçma geldi ayriyetten oyunculuk hatalarıda vardı ama genede herşeye rağmen 3 yıldızı hak eden bir yapım
20 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Film tek kelimeyle berbattı oyunculuklar senaryo ekipmanlar ve daha nicesi filmin saçma sapan bitişini saymıyorum bile 20 kişi salona girdik kuzenimle biz kaldık en son o da fakir olduğumuz için
14 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Şuan filmden yazıyorum,hayatımda çok defa kötü film izledim ancak kesinlikle bu en en en reziliydi. Herşeyi tüm kötü oyunculuğu ve berbatlığı geçtim be kardeşim hiç mi aklınıza gelmedi sürekli oyuncuların yüzünü çekersek ve kamera sürekli sallanırsa bu izleyenlerin midesi bulanır ekrana bakamaz? Bu gerçekten aklınıza gelmedi mi,hayatımdan iki saat ve 100 tl çaldı.
17 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Daha kötü çok az film izledim izlemeyin izlettirmeyin. Senaryo oyunculuk çöp internetten izlerken canınız sıkılıp kapatırsınız ya öyle bir film bazı seyirciler salonu terk etti. Tamamı ile çöp.
14 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Aslında yapabilecek düzeydeseniz ama yapmamışsınız flaşh tv oyunculuğu olması gereken yerleri çok sona bırakmışsınız şuan olmamış diyorum bidahakine inşallah yinede emeğinize sağlık 
15 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Rezalet oyunculuk, ben ne izledim diyorsunuz, ilk 1 saati ful küfür ediyorsunuz sonra zaten salonu herkes terk etti. Flash TV kıymetini bilemedik affet.
15 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Senaryo iyi düşünülsede oyuncuların kötü oynaması yüzünden kötü oldu.Bence herkes film çekmemeli özellikle korku filminde çünkü hiç korkmadım sadece çığlık vardı.