Zir-i Cin
2,1

Mert H
Mert H

8 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Senaryoda kopuklar vardı ve görüntü, çekim olarak vasattı. İzlemeye değmeyecek, vakit kaybı bir film.
Bekır sınan Gur
Bekır sınan Gur

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

1 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Adrenalin yüksek ve korku, dolu bir film izlemek isteyenler icin siddet ile tavsiye ederim. Grc kalmadan yerinizi alin spoiler:
Witch Union
Witch Union

5 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Bu filmde emeği gecen arkadaşlar, lütfen baska bir filmde emeğiniz geçmesin. Bu korku fln değil tamamen komedi filmi.
Özge Dereli
Özge Dereli

2 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Çok beğendim, ilk defa hikayesi bu tarz alemlerin güzel işlenmiş  umarım ikincisi çekilir diye umut ediyorum
Rkahraman757131
Rkahraman757131

6 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Yerli korku filmleri içerisinde ilk üçte rahat yer alır mükemmel olmuş devamını bekliyoruz 
Hüseyin Durupunar
Hüseyin Durupunar

2 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Çizgi film niyetine izleye bilirsiniz güzün yorum atanlar ilkkez Çinli bir filim izlemiş yapanların ellerine sağlık inşallah bir daha yapmazlar
Mehmet Özkan
Mehmet Özkan

2 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Kesinlikle gitmeyin paramız çöpe gitti görsel efekt falan desen sıfır gülerek izledik adeta oyunculuk desen yok
kayra gök
kayra gök

8 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Flash TV den oyuncu almaya utanmıyor musunuz
Gerçekten rezaletti filmden çıkıp başka bir filme girdik spoiler:
Muhametgaleb
Muhametgaleb

1 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Mükemmel bi film çok beğendim oyuncular ve senaryo çok sağlam .. mutlaka izlemelisiniz
Ben çok beğendim
İsmail
İsmail

3 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Henüz cinema salonundan çıkmadım film hala devam ediyor. Bu kadar basit ve saçma bir film ömrümde izlemedim. Ben arkadaşın ısrarı üzerine geldim ama siz sakın bir hata yapıp izlemeyin. 4 arkadaş cep telefonu kamerasını açıp can sıkıntısından sözde film çekmişler.
Aleyna Korkmaz
Aleyna Korkmaz

2 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Gayet iyiydi, diğer korku filmlerinden bir çok ayıran özellik vardı 10 üzerimden 8 veriyorum bravo ☺️☺️
Handan Kaya
Handan Kaya

17 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Film berbat hiç begenmedik adam akılli konusu bile yok
Anca arkadan garip garip ses çıkıp insanlari korkutmaya çalışin lütfen bidaha film yapmayın.
Mustafa Çağrı Manav
Mustafa Çağrı Manav

7 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en ama en berbat film. Gereksiz sesi yükselterek ve ekranı titrerek milleti korkutbileceği düşünülerek çekilmiş bir film. Konu inanılmaz yavaş ilerliyor, filmde uyumamak için zor durdum.
Efe Görgülü
Efe Görgülü

10 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
FİLM BOK GİBİYDİ 39 TL GEÇİRDİLER RESMEN BUNUN GİBİ FİLMLERİ CINEMAXIMUM'A NASIL ALIYORLAR ACABA...
Mert Can
Mert Can

12 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Bu filmde emeği geçen herkesin emeğini ******* berbat ötesi oyunculuk berbat ötesi çekim oyuncular ucube gibi oynamış baya kötü.