Senaryonun çıkış noktası güzel,ama filmin içeriğinde asıl konudan çok aile parçalanmasından söz ediyor ve 2 insanın aşkına uzun bir süre yer veriyor..Konu rezil edilmiş...senaryonun içeriği berbat,sadece senaryonun çıkış noktası güzel(konu yani)...Mesajı var evet ama o mesajı siz zaten filmin en başlarında alıyorsunuz ve sonra gelişen olayları takip ederken verilmek istenen mesaja biraz uzak kaldığını farkediyorsunuz..Güzel sahnelerle süslenebilirdi,daha etkileyici bir film olabilirdi.7/10
Haley Joel'i nedense bir türlü sevemedim ama bu oyunculuğunu takdir etmeme engel değil!İyi işler çıkartıyor.Bu filmi İngilizce öğretmenimiz Mike Wuthrich,sağolsun,izlettirmişti bizlere.Filmi izlerken ve filmden sonra içinizdeki duygu,düşünce,hayal ve umutların ayaklandığını hissediyor ve birşeyler yapma arzusuyla yanıp tutuşuyorsunuz ama gelin görün ki herşey istediğiniz gibi olmuyor!Ne kendimde bunu yapabilecek gücü bulabildim ne de çevremdeki insanlar beni cesaretlendirir yönce elektrik verdiler.İnsan doğası...Sonuçta olmadı tabi!Ama bi yerden başlamak lazım;konu,zaman ve mekan ne ve neresi olursa olsun!
bazen ufak önemsiz gibi görünen şeyler neleri değiştiriyor bu film tamda onu gösteriyor.. hemde en etkileyici biçimde.. bazen sıradan bi iyilik büyük bi iyiliğe sebep olur...