Dünyamızı değiştirmek için bir fikir düşünün ve bunu eyleme geçirin ... Birisine gerçekten yardımı dokunan bir iyilik yapıyorsunuz ve ondan bunu size bunu ödememesini, fakat ileriye taşımasını ve üç yeni kişiye iyilik yapmasını istiyorsunuz ve bu yeni üç kişi de diğer yeni üç kişiye yardım yapıyor ve bu şekilde evrensel bir iyilik ve nezaket akımı başlıyor. İmkansız mı? Trevor McKinney (Haley Joel Osment), aksini iddia ediyor. Acı tatlı olaylarla dolu bu hikayede Trevor, sosyal çalışmalar projesi için iyilik yapma zincirini başlatan bir öğrenci. Film, bizleri sonu ile de şaşırtıyor. Tıpkı hayatın kendisi gibi bir tokat vuruyor. Acaba her yaptığımız iyilik, bize iyilik olarak geri mi dönüyor?
Müthiş derecede insanın içini ısıtan,doğal çekimleri ve insancıl senaryosu izleyiciyi etkisinde bırakan yalnızca biraz fazlaca abartı derecede pembe tablo çizen bir film.İzlenmeli.10/8
Senaryonun çıkış noktası güzel,ama filmin içeriğinde asıl konudan çok aile parçalanmasından söz ediyor ve 2 insanın aşkına uzun bir süre yer veriyor..Konu rezil edilmiş...senaryonun içeriği berbat,sadece senaryonun çıkış noktası güzel(konu yani)...Mesajı var evet ama o mesajı siz zaten filmin en başlarında alıyorsunuz ve sonra gelişen olayları takip ederken verilmek istenen mesaja biraz uzak kaldığını farkediyorsunuz..Güzel sahnelerle süslenebilirdi,daha etkileyici bir film olabilirdi.7/10
filminin verdiği mesaj çok güzel ve önemli sıradan filmler gibi mutlu sonla biteceğini düşünürken öyle olmaması filme başka bir tat kazandırmış filmi izlemeli verdiği mesajı düşünmeli...
Kesinlikle izleyin.İddia ediyorum dünya görüşünüz değişecek.Fevkalade başarılı bir film.Çok etkilenmiştim izlerken.Arşivinizde kesinlikle bulunsun.Harika konu ve müthiş oyuncular.Hiç düşünmeden 10/10
Ütopyanın en basiti bu olsa gerek.Kevin Spacey yine döktürmüş(tabi diğer oyuncular da) ve yaşamı sorgulamamızı hatırlatan başarılı bir eser çıkmış ortaya.