filmi nereden izleyebilirim?...................................................... ...................................... ......................................
Film tam bir fiyasko çıktı ben hiç birşey anlamadım ortada film var mı yok mu anlamadım ilk defa böyle bir cin film mi ile karşılaştım resmen YouTube videosu kalite çok kötü bence merak edip izlemeyin bile derim
Para ziyanı fragman 10-5 kapak fotorafı 10-10 oyunculuk 10-1 hikaye 10-1 montaj 10-1 1 defa sıkıla sıkıla izledim en az 10 5tane hata buldum eğer oturup izlersem 10+ hata bulurum ki zaman kaybı 2020 yılın da cıkan en rezalet türk filmidir
Fragmandan anlaşılıyor zaten filmin tamamında nelerle karşılaşacağımız... O komik makyajı görmem yetti. Sırf bunu görünce gidilmemesi gerekir filme. Bu ne özgüven ya böyle başarısız bi filmi vizyona koyacak kadar maşallah yani. Korku film severlerin zamanından çalmışsınız,yazık..!
Sizin yapacağınız filmi sikeyim.İzlediğim en kötü herşeyiyle en berbat filmdi.Oyunculuklar flash tv oyunculuğundan daha kötü amına koyim hele bi senaryosu ve geçişleri var izlerken saçlarımı yoldum parama yazık olmasını geçtim böyle bi berbat filmi nasıl aklımdan sileceğim aklım almıyor korku yerine tüm sinemadakiler filme güldü pişman oldu hadi onu geçtim filmin 2. Serisi kim beğendide bidaha çektiniz orospu çocukları bide bu senenin en iyi en iddaalı korku filmiymiş bak hele bak
Kaç film kaç saat geçirmişimdir sinema da ekran karşısında hiç film de ki aracın farlarının bozuk olduğu, kapısının gıcırdadığı, cinlerin yüzü pastelle boyalı insanlar olduğu, çevre sesinin oyuncu sesini bastırdığı, kameranın direk yüze odaklandığı bi film görmedim. seneryo, yönetmen, oyunculuklar ilkokul tiyatrosundan daha kötü.. Filmler bi denetimden geçmeli buna film diyene gülerler komedi resmen başarısızlıklar..
Bu kadar kötü oyunculuk ve bu kadar kötü kurgu ve bu kadar kötü ses kalitesi ve bu kadar uyduruk ve sonunu bu kadar alakasız bir yerde bitirebildiğiniz için teşekkürler bu kadar mı başarısız bir film demicem flash TV oyunculuğu berbat bir ses kalitesizliği boşa zaman kaybı kesinlikle hiç masraf yapılmamış ilk defa bu kadar pişmanlık yaşadım bir filmde daha ne diyebilirim. Oyunculuk berbat berbat
Bu kadar saçma alakasız korku filmi görmedim bide yılın en ideali korku filmi denmiş saçmalıklarına gülmekten korku yaşayamadık hii korku namına bişey yoktu verilen paraya yazık yaaa