Elfland
    2,4
    Elfland hakkında görüşlerin ?

CagriAydogdu
    CagriAydogdu

25 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Çöpe atacak parası ve ziyan edecek zamanı olanlar için mükemmek kalitesizlikte bir yapım. Bu filmleri ülkeye sokanlara yazıklar olsun
    Aysen Pehlivan
    Aysen Pehlivan

22 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Hayatımda gördüğüm en berbat film. Bilet alan herkese saygısızlıktı. Bu şekilde film olarak değerlendirilemeyecek “şeyleri” film diye vizyona koyup bilet sattığı için cinemaximuma da yazık. 9 yaşındaki kardeşim bile en fazla 14 dk dayanabildi bizden önce 5 kişi salonu terk etti. Öyle zannediyorum ki filmin ikinci yarısında salonda izleyici kalmamıştır. Paranıza yazık. Değil film kategorisinde değerlendirmek en kalitesiz tv kanallarındaki çizgi filmlerle bile kıyaslanamayacak kadar vasattı. Berbattı.
    Zeynep Yılmaz Yavuz
    Zeynep Yılmaz Yavuz

21 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Görüp gorebilecegim en kotu filmdi. Filmde görüntü kotu sadece konuşma dan ibaret kesinlikle tavsiye etmiyorum
    AYAZ minecraft Karaoglu
    AYAZ minecraft Karaoglu

21 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Hayatimda boyle berbat bir film gormedim resmen param çöpe gitti. Ilk yarisi bitmeden salondan cikmak istedi cocugum.
    Gűlden Akçam
    Gűlden Akçam

21 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Hayatimda çocugumla izledigim en kotu cocuk filmi..Hem gorsel hem de isitsel olarak hicbir uyumun olmadigi, dublajin uyumsuuz oldugu bir cocuk filmi..Kesinlikle cocuklarin bile ilfisini çekemedi.