kuzularynsessizli-i
15 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Amerika'nın Bronx şehrinde bir suç ve dram öyküsü?Robert De Niro nun ilk yönetmenlik ve altıncı yapımcılık denemesi bu film?Robert De Niro oyunculuk birikimlerini bu filmle hem oyuncu, hem yönetmen, hem de yapımcı olarak göstermeye çalışmış ve çok da başarılı olmuş. Bence mutlaka keşfedilmesi gereken filmlerden biri. Robert De Niro'dan bekliyordum ama bu kadar da iyi bir film ve yönetmenlik beklemiyordum doğrusu?
Mesaj veren gangster filmi..Gereksiz artistik aksiyonları olmayan,gerçek bir bronx hikayesi..Irk ayrımı temalı yazılan ilk filmlerden ve en iyileri arasında.10/10
kesinlikle bir şaheser olarak bakıyorum bu filme.robert de niro efsanesini bir kez daha idrak etmek isteyenler buyursun izlesin.oyunculuklar tavan yapmış,herşey çok ama çok kaliteli.küçük bir çocuğun düzgün ama sıradan babası ve suçlu ama karizmatik bir kabadayı arasında kalışı çok ilgi çekici bence.ve bu konu da yine bir o kadar harika aktarılmış.mükemmel.ikilemler ve bunların sebepleri çok başarılı yansıtılıyor.
Tek kelime olağanüstü bir suç filmidir Bronxtale.Beyazperde arşivine katılmasına çok sevindim,Goodfellas,Godfather hayranlarının kesinlikle kaçırmaması gereken bir yapım..10/10
sağlam bir suç filmi olmasının yanında gerçekten ciddi anlamda hayattan ders çıkarma potansiyeline sahip sahneler barındırmakta. Bir De Niro başyapıtıdır.
chazz palminteri'nin robert de niro'dan daha çok göründüğü ve ondan daha ön planda olduğu filmdir. doksanların klasiklerinden biridir. kesinlikle izlenmeli.
gangster, mafya, çete filmlerinin birçok örneğini izledik ama bu film gerçekten çok farklı. içinde barındırdığı dram filme ayrı bir hava katmış. De niro lokomotif ama Chazz kendini aşmış oyunculukta. mutlaka izlenmeli, izlemeyenlere izletmeli.
beyazperde arşivine eklendiğine en çok sevindiğim film.
Bu film o kadar mükemmeldir ki, izledikten sonra mutlaka kendinize pay çıkarırsınız, kendi kimliğinizi, düşüncelerinizi, hayallerinizi, sorgulamaya başlarsınız.