İlk defa bir film için yorum yazıyorum bu kadar kurgusu kötü müzikleri kötü oyunculukları kötü bir film görmedim. Ya hiç mi arkadaşlarınıza izletmediniz beğenmedim diyen olmadı mı ? Bu kasa kötü filmi nasıl çektiniz ? Bütün sinema seyircisi filmin sonunda bu ne diye tepki verdi yazık vallaha bu kadar emeğe yazık.
Uzun zamandır izlediğim en kötü filmdi. Dizi kalitesinde senaryo ve oyunculuk. Diyaloglar desen saçma sapan. bitişte birde ay yapım jeneriği çıksa tam olacaktı
Kesinlik izlenmemesi gereken özensiz bir film olmuş yakışmamış dayı karakterinin oluşmasına sebep olan Tuncel Kurtisin anısına özenilmemiş bir film aynı Ezel dizisine herhangi bir bağlantıda yok onu düşünecek gidecek olacaklara ithafen belirteyim iyi bir film olmamış benim için çok sıkıcı bir film olmuş oyunculuklarda o ruhu yansıtamamış...Ancak emektir sonuçta izleyeceklere iyi seyirler..