3,9
Dayı: Bir Adamın Hikayesi hakkında görüşlerin ?
11 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Film ramiz dayı yı değil ama gerçek bir kabadayının filmini anlatıyor çok güzel bir film racon ve romantik film .baya kaliteli
10 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Film olaylar ve kurgu olarak fena değil izlettirir kendini. ufuk bayraktarın oyunculuğu güzel. Herkez ezeldeki ramiz dayının gençliğini anlattığını sanıyor ama alakası bile yok. Ezel dizisine hiçbir gönderme yok filmde. İzlerken sürekli bir yerlerden Ramiz dayının sesinden bir replik veya ezel müziği vs gibi bişey bekledim ama maalesef ki dizi ile alakası olmayan ama diziden prim kasan bir filmdi. Genel olarak seyredilebilir. 5.5/10 denilebilir.
12 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Kesinlikle zaman kaybı bir filim..konusu ve yaşanan yaşatılan izleyiciye aktarmak istenilen başlı başına vasat bir filim...tavsiye etmem
12 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Filmin kurgusunu yapan kişi; ben olayı biliyorum nasılsa izleyenler anlamasada olur demiş te, oyuncular da tek mimik ile tüm filmi oynayarak kendisine eşlik etmiş gibi bir film.
27 Mayıs 2022 tarihinde eklendi
Süper bir film.....etkisinde kaldım...oyuncular mükemmel.iyi insanların olması güven veriyor seyrederken.cevahir karakteri filme ayrı bir güzellik katmış...süper...süperrr.başka söze gerek yok.
19 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Film bana çok yüzeysel geldi. Olaylar hemen geçiitirilmiş. Duygu tam manasıyla yansıtılsaydı bence daha da iyi olurdu. 2.5/5
17 Aralık 2021 tarihinde eklendi
filmi nasıl izleyebilirim bulumadım yardımcı olurmusunuz filmi bulamıyıorum hiç bi yerde burdada bulamadım nasıl izlicem
22 Haziran 2022 tarihinde eklendi
Filmin Ramiz dayiyla alakası yok, sanırım beklentiler o şekilde oluştuğu için genelde puanlar düşük olmuş. Benim hoşuma gitti, tavsiye ederim.
3 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Klasik bir kabadayı hikayesi olduğunu baştan belirteyim. Çekim tekniklerinin sıradan bir filmden farkı yok. Beklentim yüksekti ancak bütçeden kısmışlar gibi görünüyor. Oyunculuklar iyiydi fakat hikayenin daha derinlemesine anlatılmasını beklerdim. Ortalama bir film.
21 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Ufuk Bayraktar çok ama çok beğendiğim bir oyuncu bu karakteri de babasından esinlenerek yazmıştı ve mükemmel bir şekilde oynamış özellikle seçilen oyuncular da iyiydi ben genel olarak çok beğendim
6 Haziran 2022 tarihinde eklendi
birkaç sahnesi için belki geçer not verilir ama sıkıcı genel manada sırf dayı var diye izlenileceği kesin demişler çekmişler sanki olaylar hızlı kopuk kopk
15 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Adam gibi adamların izleyeceği kaliteli bir yapım. Gayet başarılı. İnsanlığı mertliği sonuna kadar hissedeceğiniz bir film.. Pandemi süreci sonrası ilk kez sinemaya gittik ve açılışı bu filme yaptık. İyiki izledik.
14 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Tarif edilmez, izlemeniz gerek. Harikulade!

Buram buram emek ve kalite. Emeğimize, yüreğinize sağlık.
19 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Film harika emegine saglik herkesin
Bu adama bu rol yakisiyor devamini dilerim
Dizi tarzi cekimleride bekliyoruz
24 Aralık 2021 tarihinde eklendi
İlk defa bir film için yorum yazıyorum bu kadar kurgusu kötü müzikleri kötü oyunculukları kötü bir film görmedim. Ya hiç mi arkadaşlarınıza izletmediniz beğenmedim diyen olmadı mı ? Bu kasa kötü filmi nasıl çektiniz ? Bütün sinema seyircisi filmin sonunda bu ne diye tepki verdi yazık vallaha bu kadar emeğe yazık.