Film olaylar ve kurgu olarak fena değil izlettirir kendini. ufuk bayraktarın oyunculuğu güzel. Herkez ezeldeki ramiz dayının gençliğini anlattığını sanıyor ama alakası bile yok. Ezel dizisine hiçbir gönderme yok filmde. İzlerken sürekli bir yerlerden Ramiz dayının sesinden bir replik veya ezel müziği vs gibi bişey bekledim ama maalesef ki dizi ile alakası olmayan ama diziden prim kasan bir filmdi. Genel olarak seyredilebilir. 5.5/10 denilebilir.
Filmin kurgusunu yapan kişi; ben olayı biliyorum nasılsa izleyenler anlamasada olur demiş te, oyuncular da tek mimik ile tüm filmi oynayarak kendisine eşlik etmiş gibi bir film.
Süper bir film.....etkisinde kaldım...oyuncular mükemmel.iyi insanların olması güven veriyor seyrederken.cevahir karakteri filme ayrı bir güzellik katmış...süper...süperrr.başka söze gerek yok.
Klasik bir kabadayı hikayesi olduğunu baştan belirteyim. Çekim tekniklerinin sıradan bir filmden farkı yok. Beklentim yüksekti ancak bütçeden kısmışlar gibi görünüyor. Oyunculuklar iyiydi fakat hikayenin daha derinlemesine anlatılmasını beklerdim. Ortalama bir film.
Ufuk Bayraktar çok ama çok beğendiğim bir oyuncu bu karakteri de babasından esinlenerek yazmıştı ve mükemmel bir şekilde oynamış özellikle seçilen oyuncular da iyiydi ben genel olarak çok beğendim
birkaç sahnesi için belki geçer not verilir ama sıkıcı genel manada sırf dayı var diye izlenileceği kesin demişler çekmişler sanki olaylar hızlı kopuk kopk
Adam gibi adamların izleyeceği kaliteli bir yapım. Gayet başarılı. İnsanlığı mertliği sonuna kadar hissedeceğiniz bir film.. Pandemi süreci sonrası ilk kez sinemaya gittik ve açılışı bu filme yaptık. İyiki izledik.
İzlediğim en kötü filmlerden biri, puanına aldanıp gittim flash tv oyunculuklarına ve iğrenç senaryosuna gülerek çıktım. İşkence gibiydi sonunda bari bir hareket vardır dedim ama yok. 2 saat 5 dakikam çalındı.