Lolo Dızzo
1 değerlendirme
12 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Yorumları okuduğumda gördüğüm bir durumu anlatmak istiyorum. Film beğenilmeyince bir takım sanat ve sinema şahikaları filmin güzel olduğunu fakat milletin film izlemeyi bilmediğini sinemadan senaryodan anlamadığını dile getirmişler. Madem sinema böyle herkesin anlayabileceği bir sanat dalı değil bir Da Vinci şifresi yapımcı filmin DVD sini çıkartıp bu sinema şahikalarına göndersin. Halkı da bu saram saçma abuk sabuk yapılarla muhatap etmemiş olursunuz. Kendiniz çalın kendiniz oynayın. Zira film fiyasko.
İzlerken gayet eğlendiğim, güldüğüm, keyif aldığım bir filmdir. Abzürt komedi işte, oyunculuklar güzel, renkler güzel, sanat yönetimi güzel, müzikler güzel, sonundaki ters köşe güzel ve yine sondaki mesajı (biraz didaktik olsada) güzel. Türk sinemasında az bulunan renkliliğe sahip bir film. Bu tarz farklı yapımları sinemamızda daha çok görmek dileğiyle.
Yorumlara bakarak önyargılı izledim ama filmin muhteşemliği önyargılarımı yıktı geçti. Bu kadronun boş işe imza atmayacağını aklımdan çıkarmamam gerekiyordu aslında. Ne kadar sanattan, asıl olanı anlatan gerçekten uzağız, yorumlara bakarak bir kere daha anladım. Düz, dümdüz bakmaktan ne zaman vazgeçeceğiz. Keşke biraz anlarak izleseydiniz. Emeği geçen herkese selam olsun.
Film bir çok ülkede yayınlanmasına rağmen olumsuz yorumları nedense sadece bizim ne izlediğini anlamayan vatandaşlarımızdan alıyor.Film izlemeye başlarken nasıl bir beklenti ile izlemeye başlıyorsanız ondan kurtulmalı ve her film de yeni bir hikaye izlediğinizin farkına varmalısınız.
Bu kadar iyi oyuncular ile ancak bu kdr kötü film çekilebilirdi. Sanki yapımcı tandıkları kıramadıkları için bu filmde oynamışlar gibi .. yoksa alıp okumadan bir rolü kabul edeceklerine inanmıyorum bu ekibin. 40 dk dayandım
İlk 10 dakika üff, sonra 5 er dk ileri ala ala bitirsim filmi. Hayatınızda, izleyemeyeceğiniz kadar iptenç ve başarısız bir film. Zamanınızı, TOM be JERRY izleyerek daha verimli kullana bilirsiniz
Çok kötüydü. Lilith mitinden kadına siddet olaylarına yüklüce mesajlar vermeye çalışan absürt ötesi bir senaryo. Üstelik mesajın anlaşılmayacağının farkındalar. O sebeple oturup kendi mesajını anlattiriyor karakterlerine senarist. Tam bir zaman kaybı. Lilith mitini kullanmak çok itici olmuş verdiği mesajlar desen onlar da yer yer saçmalamış. Kendiyle bile çelişkili. O Oyuncular nasıl kabul etmiş bu filmi ben anlamadım👀