Azizler
    2,4
    Azizler hakkında görüşlerin ?

Buket Aydin Genco
    Buket Aydin Genco

10 Ocak 2021 tarihinde eklendi
    Çok kötü....Bu kadar iyi bir oyuncu kadrosu ve bu kadar zaman kaybı ve saçma bir film ve anlamsız bir bitiş çoook yazık olmuş emeklere..
    Burak Ölçüm
    Burak Ölçüm

10 Ocak 2021 tarihinde eklendi
    İnanilmaz bir kadro. Berbat bir senaryo. Ya ben gerçekten birsey anlamiyorum ya da film gercekten berbatti. Boyle bir kadro hangi akla hizmet boyle bi filmde oynadı
    MOSA YAPI
    MOSA YAPI

10 Ocak 2021 tarihinde eklendi
    Harika bir yalnızlık filmi. Yeni dönem filmlerde tür arayışında olanlar seyirciler, kendilerine bir cevap bulamıyorlar. Hayatımızda var olan kalabalıklar içindeki yalnızlığı ve yalan hayatları mükemmel bir şekilde anlatmış. Türk sineması bana göre kült bir film kazanmış oldu
    Banu S.
    Banu S.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

10 Ocak 2021 tarihinde eklendi
    Bu kadar dev kadroya yazık olmuş. Senaryo yok gibi birşey. Berkun Oya Bir Başkadırdan sonra şaşırtmadı. Boş vaktiniz çoksa ve gündemdeki filmleri izleyip bitirdiyseniz deneyin derim. Yoksa cık...
    Abdullah Aldaş
    Abdullah Aldaş

10 Ocak 2021 tarihinde eklendi
    Ey Taylan kardeşler sine- ması. Neden diye soruyorum kendime. Bu kadar güzel insanları bir araya getirip emeklerini gök yüzüne savuruyorsunuz. Sanat sanat için de yapılır sanat toplum için de yapılır. Yahu sanat sırf kendin için yapılır mı. Hayır kendin için illa bir şey yapacaksan yapma, yapmana gerek yok içinde kalsın hayal et, et ki biz de seni sevmeye ve sanat adına bir şeyler yapabileceğine inanmaya devam edelim. Seyirciyi yakalamak şöyle dursun seyircisini hiçe sayan bir kafa. El insaf seyirci de hayatının en değerlisini zamanını size emanet etmiş bari bir tane de olsa bir kul da bizi izler ya diyip biraz hesaba alsaydınız. Yazık emeğe çok yazık. spoiler:
    CagdasZe
    CagdasZe

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
    Beklenti biraz daha yüksekti fakat yine de ortalamanın üzerinde genel olarak. Karamizah türünde bir deneme, biraz daha muzip içerik beklentisi vardı bence izleyicide. İroninin daha sıkı bir dokusu olabilirdi hikayeye bakıldığında. Çok olumsuz bir eleştiriyi kesinlikle hak etmeyen bir yapıt olmuş. İyi seyirler.
    Fatih Yakın
    Fatih Yakın

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
    Film ne anlatmak istiyor gerçekten anlamadım. Komik desen değil dram desen ehh biraz. Gerçekten vakit kaybı.
    koray kara
    koray kara

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
    Oyuncular hatiri için 2 puan verdim.
    Bu filme hiç bir anlam veremedim ve ömür boyu hatirlayacagim filmerin arasinda olmayacak.
    Tavsiye etmem
    Ali Doğan MELEK
    Ali Doğan MELEK

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
    spoiler: 1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara
    murat.aren
    murat.aren

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
    Oyuncu kadrosu ile muhteşem bir etki yaratılmaya çalışılmış olsa bile özellikle senaryonun sığ kalmasından dolayı açıkçası film bittiğinde ooooo muhteşemdi diyemedim .Haluk Bilginer - Engin Günaydın 👏
    Cansu
    Cansu

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
    Basit olay örgülerine alışık olan beyinlerimiz bu filmi ne kadar reddetsede, Azizler yalnızlık duygusunu ve yalnızlık çeşitlerinin ayrımını çok güzel anlatıyor bizlere. Filmde şimdi nolcak demek yerine karakterlerin duygularını anlayama çalışırsanız sıkılmazsınız. Seyirci kaygısı olmayan traji komik bir hikaye. Ben bayıldım!
    Ayşe Kaydan
    Ayşe Kaydan

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
    Film zaman kaybı degil!!! Hayatta başlangıç yada sonuç gibi anlamlardan ibaret degil. Bir film illa mesaj vermek zorunda degil. Kaldı ki büyük bir mesaj var ortada.. Usta oyuncuları tekrar izlemek güzel di iyi seyirler
    Çetin Çeçen
    Çetin Çeçen

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
    Oyunculara saygı duyuyorum, filmde saçma sapan bir konu var, ya da ben anlamıyorum. Artık çok iyi çekimli filmler yapılıyor ancak konu ve akıcılıkta zayıfız.
    Pınar U.
    Pınar U.

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
    Allah aşkına. Bizi dünya çapında niye başarısız gösteriyorsunuz. Turkiyenin en iyi oyuncu kadrosu birleşmiş dunyanin en sıkıcı seneryosunu oynamış. Yazık.
    Srr Okten
    Srr Okten

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
    Bu kadro ile bukadar kötü bir seneryo bukadar kötü bir konu anca çekilir herhalde dünyayı kurtaran adamdan sonraki en kötü fli.