Azizler
2,3

Emre Özmen
Emre Özmen

24 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Acaba filmde ince bir mesaj var ve o mesaj, sahibinin anlaması gereken türden bir mesaj olsun diye mi çekildi diye düşünüyorum ayrıca benim düşündüğüm gibi ise mesaj sahibi lutfen çıkıp bir yerlerden açıklama yapsın ne anlatmaya çalışılmış. İlk okuldaki öğretmenimin dedigi gibi "oğlum neye gülüyorsunuz anlatinda bizde gülelim"
Lemiazorlu
Lemiazorlu

28 Ocak 2021 tarihinde eklendi
İçinde hiçbir şey aramaya gerek yok, kötü. Konu yok, basit senaryo, anlamsiz örgü. Gerçekten anlamiyorum, bu işe gönul veriyorsaniz, yapmis olmak icin yapmayin birseyleri
Erkan Altiparmak
Erkan Altiparmak

30 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Filmde takdir edilecek tek şey,Böyle güçlü bir kadroyu böyle aptalca bir filmde oynamaya ikna eden yapımcı ve yönetmendir.
Ali Akkurt
Ali Akkurt

2 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
film gayet güzel toplumdaki durumu güzel aksettirmiş filmi beğenmeyenleri anlayamadım.
oyunculuklar sahneler senaryo bir çok standart basma kalıp türk filmlerine 10 basar saygılar tavsiye ederim iyi seyirler.
Ayhan şeren
Ayhan şeren

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Rezalet bir fiilm bu oyuncular bu kadar mı paraya aç ben anlamadım önlerine gelen senaryoları okumuyorlar sanırım yeterki para olsun mantığındalar. Haluk bilginer gibi iyi bir oyuncuyu çok uzun zamandır iyi bir filmde göremedik. Hep bir umutla açıyorum türk filmlerini ama hemen her seferde böyle konusuz film seyerettiriyorlar.
Hani derler ya emeğe saygı be bu tarz filmlere saygı duymuyorum.
Bora Çolak
Bora Çolak

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Yorumları okuyunca düşüncelerimde ne kadar haklı olduğumu teyit etmiş oldum. Gerçekten kadro zayi olmuş. Kadronun hatırına ve belki sona doğru ben yanılıyorum ümidine sığınarak filmi tamamladım. Maalesef film bomboş bir film olmuş. Aklımızla alay edercesine senaryo yazıp kameraya almışlar. İzleyen arkadaşlar sizde şunu düşünüyorsunuzdur mutlaka, film çekildikten sonra kendileri izlediğinde birbirlerine dönüp, gerçekten harika bir film oldu demişler midir ? Bir mesaj mı vermeye çalıştınız acaba diyeceğim. Olabilir aslında. Kadro böyle kaliteli, böyle tecrübeli de olsa saçma sapan filmler çekilebilir mesajı alınmıştır. Mesaj vermek zorunda değilsiniz, harika hikayeler film yapılabilir. En sıradan bir dizinin haftalık bir bölümündeki emek ve samimiyetten uzak bir film yaptınız. Bir daha denemeyin lütfen. En kıymetli sermayemiz olan zamanımızı gereksiz harcatmayın bize.
Sinan Emre Deşilmez
Sinan Emre Deşilmez

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Son zamanlarda insana vakit kaybettirmekte dibe vurmuş nadir filmlerden biri. Büyük bir sürpriz beklentisi ile sonuna kadar izlemekle yaptığım hata; Böyle kötü bir filmle, bu güzel kadroyu zayi edenlerden daha büyük değildir. Verdiğim tek yıldızı da sadece çocuk oyuncunun performansına veriyorum. "İzlemeyin" kesinlikle pişman olmazsınız.
Ozlemtaskesen7
Ozlemtaskesen7

11 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Kadro ya bakarak süper bir film dir dedim fakat tam bir fiyasko.. filmin sonuna kadar hadi toparlar, şimdi konuyu anlayacağım derken film bitti.. tam bir hayal kırıklığı, anlaşılabilir hiçbir konusu yok..
Çetin Çeçen
Çetin Çeçen

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Oyunculara saygı duyuyorum, filmde saçma sapan bir konu var, ya da ben anlamıyorum. Artık çok iyi çekimli filmler yapılıyor ancak konu ve akıcılıkta zayıfız.
Ali Doğan MELEK
Ali Doğan MELEK

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
spoiler: 1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara1 numara
MOSA YAPI
MOSA YAPI

10 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Harika bir yalnızlık filmi. Yeni dönem filmlerde tür arayışında olanlar seyirciler, kendilerine bir cevap bulamıyorlar. Hayatımızda var olan kalabalıklar içindeki yalnızlığı ve yalan hayatları mükemmel bir şekilde anlatmış. Türk sineması bana göre kült bir film kazanmış oldu
Burak Ölçüm
Burak Ölçüm

10 Ocak 2021 tarihinde eklendi
İnanilmaz bir kadro. Berbat bir senaryo. Ya ben gerçekten birsey anlamiyorum ya da film gercekten berbatti. Boyle bir kadro hangi akla hizmet boyle bi filmde oynadı
Ceylan
Ceylan

10 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Çok saçma ve anlamsız bir film. Kadroya yazık olmuş böyle gereksiz bir film uzun zamandır görmedim. Xhdmsoshsbsheeu.
M.Fatih AYGÜLER
M.Fatih AYGÜLER

11 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Gerçekten bu kadar kötü bir film görmedim. Yazık geçen zamanıma valla billa yazık. Keşke hiç yıldız vermeme hakkımız da olsaydı. Asla tavsiye etmiyorum.
can kanturk
can kanturk

10 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Oyunculukların hatrına 2 yıldız ama seneryo gerçekten insanın içini sıkıyor.Akıcı değil hiç film.İnsanların bunalmışlığını ankatıyor bir mesaj vermeye çalışıyor.Ancak beğendiğimi söyleyemem