Azizler
2,3

Orkun Özdinçer
Orkun Özdinçer

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Yani böyle kadroya böyle senaryo anlayana lafım yok ama izleyenlerin %80 i anlamayacaktır benim gibi absürt desen absürt değil dram desen dram değil komedi desen var ama az 4/10
Abdullah Aldaş
Abdullah Aldaş

10 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Ey Taylan kardeşler sine- ması. Neden diye soruyorum kendime. Bu kadar güzel insanları bir araya getirip emeklerini gök yüzüne savuruyorsunuz. Sanat sanat için de yapılır sanat toplum için de yapılır. Yahu sanat sırf kendin için yapılır mı. Hayır kendin için illa bir şey yapacaksan yapma, yapmana gerek yok içinde kalsın hayal et, et ki biz de seni sevmeye ve sanat adına bir şeyler yapabileceğine inanmaya devam edelim. Seyirciyi yakalamak şöyle dursun seyircisini hiçe sayan bir kafa. El insaf seyirci de hayatının en değerlisini zamanını size emanet etmiş bari bir tane de olsa bir kul da bizi izler ya diyip biraz hesaba alsaydınız. Yazık emeğe çok yazık. spoiler:
Uğur BEYNİ
Uğur BEYNİ

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Gerçekten tek kelimeyle tiriviri dedikleri filmlerden. Senaryoyu nasıl kabul ettirdiler böyle kaliteli oyunculara anlayamıyorum heralde sadece kendi sayfalarını okumuşlar. Herkes bir hayal aleminde yaşıyor. Gereksiz bir gizem veriyor ve hep ya illa bı yerde bağlanır diye ümit ediyorsun ama öyle ilişkide başlamadan bitmiş gibi kalıyorsun. Umarım anlatabilmisimdir
Engin Yüksel
Engin Yüksel

12 Mart 2021 tarihinde eklendi
büyük beklentilerle izlenmemesi gereken vasati bir yapım. Haluk Bilginer ve Engin Günaydın için izlenmeye değer 6/10
Meral Kelle
Meral Kelle

20 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Film alışılmışın dışında klişelerden uzak abartılı olmayan ama çok yerinde diyolaloglarla işlenmiş bir film. Konusu çoğul yalnızlıklar ve sosyal medyanın insanlar üzerindeki tahribatı. Konunun işlenme tarzı enteresan. Ben çok severek izledim. Bemim için süpriz bir türk yapımı oldu.
Ahmet Büke
Ahmet Büke

23 Ocak 2021 tarihinde eklendi
konu monu yok.. Oyuncular şahane.. konu monu yok.. Oyuncular şahane.. konu monu yok.. Oyuncular şahane..
Hasan Kalkan
Hasan Kalkan

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Bu kadar geri zekalı film yapmak için çok uğraştınız mi hepiniz üç kuruş etmeyen espri yapamayacak kadar geri zekaya sahip insanlar nasil bir araya gelmişsiniz gerçekten bravo
ysnakyurt
ysnakyurt

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Absürt sevenler için izlenilesi bir film. Hatta kalabalık bir ekible izleyip, yorumlayabilirsiniz. "Sen aydınlatırsın geceyi" tarzında.
Gizem Ahmet Şenol
Gizem Ahmet Şenol

11 Ocak 2021 tarihinde eklendi
izleyicinin zekasına kalmış bir film kimilerinin filmi cok beğenirken kimilerininse kendine ne izledim ben diye sorması toplumda iki uc noktanın birbirine kac uçurum uzaklıkta olduğunu basitçe ortaya koymuş...
Filmi izlerken bircok yer soru işareti olarak bırakılmış ve izleyicinin anlayıp yorumlaması beklenmiş alışık olunandan farklı olarak izlediğimizde neyi anlamamız gerektiğini bize dayatmadıkları icin yadırgayanlar olmus onlara da saygı duymak lazım
oyunculuklar zaten muhteşem cok begendim
spoiler:
Selin Y.
Selin Y.

8 Mayıs 2021 tarihinde eklendi
sonuna kadar bekledim konu biyere baglanirda filimden bisey anlarim. Sonu filimin tümünden daha kötüydü. Bi bok anlamadim. Kolye nerde?
devran soylu
devran soylu

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Yarım saat zor sabrettim.
Bu kadar oyuncu kadrosu ile bu kadar düşük film olmaması lazım.
Leş gibi bir film boşa zaman kaybı .
Egemen G.
Egemen G.

12 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Yıllardır sayısız film izledim ve hep burdan puanlamalara yorumlara baktım. İlk defa bir yorum yapma gereği duydum. Bu kadar kaliteli ve geniş bir kadro bu kadar boş kullanılabilinirdi. Absürt komedi desem degil, dram desem degil. Deneme tarzında ne olduğu belirsiz garip bir film. Hayatınızdan 1.5 saat çalınsın istiyorsanız açın izleyin...
CagdasZe
CagdasZe

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Beklenti biraz daha yüksekti fakat yine de ortalamanın üzerinde genel olarak. Karamizah türünde bir deneme, biraz daha muzip içerik beklentisi vardı bence izleyicide. İroninin daha sıkı bir dokusu olabilirdi hikayeye bakıldığında. Çok olumsuz bir eleştiriyi kesinlikle hak etmeyen bir yapıt olmuş. İyi seyirler.
Onur Bayram
Onur Bayram

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
İzlerken sıkılmadım ama sonundada vay be diyemedim maalesef.Filmin tam olarak ne anlatmak istediğini de anlayamadım.Bence ortalama bir film.Kötü diyemem ancak güzelde değil.
Tuğba kls
Tuğba kls

18 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Gerçekten çok beğenerek farkındalıkla izlediğim harika bir film. Farkındalıkla izledim çünkü anlatmak istediği şeylerin zaten farkında olan bir insanım çok şükür ki.. bir filmde o kadar çok konuya değinmişler ki ustalıkla , çok uzun bir yazı ile anlatılır. Onu da anlatmak istemiyorum izlemeyenler okuyacak yorumu mutlaka. Sadece hayatta mutlaka izlenmesi gereken filmlerden. Bir diğer örnek de Müslüm filmidir.
(Onu da anlamayan çok bu durumda hayatta mutlaka bir kez izlenmeli , anlamayanlar için anlayana kadar izlenmesi gereken filmlerden bu film de diyorum.. ) her karakterin ayrı bir mizacı, vurgusu hatta bazı karakterlerin bir çok vurgu yaptığı şey var anlatmak istediği hem.. daha ne diyebilirim. izlenmeli.