Mert H
1.344 değerlendirmeler
7 Mart 2021 tarihinde eklendi
Karakter gelişimi yok, karakterlerimiz direkt acı çekmeye başlıyorlar. Tıpkı benim bu yazıya başladığım gibi konuya direkt giriyorlar. Klişeler cenneti bir film olmuş. Bu kadar çok iyi oyuncunun toplanıp böyle kötü bir film çıkarması yönetmene yazar.
Yahu fragmanı izlemek istese idik zaten fragman yazardık kaldı ki beklediğimiz bir film neden fragman koyup başlık açarsınız ki anlamış değilim kapalı olan sinemalara gidemediğimize göre ekleyin bir zahmet yada başlık açmayın!!!
Öncelikle 18 yaşında bir genç olarak yazıyorum,dediklerime ne kadar takarsınız bilemem ancak düşüncelerimi paylaşmakta özgürüm Filmde konu bütünlüğü olmamasıyla beraber,normalde küfürden rahatsız olmam ancak ciddi anlamda rahatsız ediciydi,yazar içten olsun demek istemiş olabilir ama malesef insanlar bu kadar çok küfür kullanmıyor ve hayatı normal bir şekilde değil de sürekli olumsuzluklarından bahsediliyor bu da bir süre sonra gerçekten sıkıyor filmde olduğunu gerçek mânada fark ediyorsun. Oyunculuklar basit ve orta düzey arasında diyebilirim ancak tebrik etmem gerekirse kötü rolüne ciddi anlamda emek verilmiş,Ertan Sabanı tebrik ediyorum keşke aynı şeyleri Halil Ergün`e karşıda söyleyebilsem.
Özellikle Erdal Beşikçioğlu'nun sırf dostlar pazarda görsün niyetiyle filmlerde olmayacağından emindim, nitekim yanıltmadı. Ertan Saban ve Belçim Bilgin dr sürekli ekranda görmek istediğim oyunculardır. Harikulade bir film izledik.