Humraz Cin Tarikatı
2,9
Humraz Cin Tarikatı hakkında görüşlerin ?

Israfil Aslan
Israfil Aslan

8 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Gizemli ve korku dolu bir film olmuş , benim fikrime göre Gayet başarılı emeğinize sağlık tebrik ederim..
Melike Arslan
Melike Arslan

10 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Gerçekten gülmekten öldüğüm tek korku filmi paramı geri istiyorum. Emeği geçenleri tebrik edersem kendime ayıp etmiş olurum 😄😄😄😄😄😄
Gürel Gülçin Günal
Gürel Gülçin Günal

8 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Fazlasıyla doğal izleyiciyi sürükleyen sıra dışı bir konuyu çok farkli bir teknikle işleyen paranormal bir araştırma gerilim filmiydi, izlerken filmin içine dahil oluyorsunuz biz çok keyif aldık emeği geçen herkesin emeğine sağlık. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. İzlerken oyuncuların yansıttığı duyguyla hem samimiyeti hem gerilimi hissedeceksiniz. Mutlak gidilmesi gereken bir film 👍
Serdarizez
Serdarizez

10 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Filmi gayet iyi ve zaten paranormal filmden anlamayanlar gitmesin 🤣 çünkü bu tür yapmak oldukça zor ve iddaalı bilginize . Tüm ekibi kutlarım
Lalecan Pardok
Lalecan Pardok

7 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Bugün izleme şansı buldum araştırma filmi gibi harika olmuş 👍 daha iyilerini görmek istiyoruz süper
sadetin ada
sadetin ada

8 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Bugün gece seansına gittim güzel ve paranormal bir iş olmuş , gürültüsüz ve sade . Emek verenlere teşekkür ederim.
Sinan ören
Sinan ören

8 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Güzel bi filim olmuş oyuncuların ve yönetmenin emeklerine sağlık.Bu zamana kadar izlediğim en değişik korku filminlerin arasında
Emre Günal
Emre Günal

8 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Kesinlikle tavsiye edilir. Onca bütcelerle cekılen fılmlerın yanında onlarla yarısabılecek bir film olmus tum ekıbe teşekkürler
Art Cinema
Art Cinema

9 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Arkadaşlar ben filme gittim yönetmenin ilk yayınlanmış işi ve Türk korku tadında harika Bi film ben gerçekten korkarak gerilerek izledim gidecek olanlar varsa tavsiye ederim 👌
osman adivar
osman adivar

8 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Açık ve net söyleyeyim izlenecek bir film. En azından saçma sapan ses efektleri yok. Araştırma filmi olmuş ve güzel olmuş
Selim Çetin YT
Selim Çetin YT

8 Şubat 2020 tarihinde eklendi
HERKESE TAVSİYE EDERİM. SONUNA KADAR EMEK VERİLMİŞ BİR FİLM. BAYA BAŞARILI SAHNELERİ VARDI BİZ BEĞENDİK.
Mahakles Soph
Mahakles Soph

8 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Konusu ve oyuncuların kalitesi oldukça iyi bir korku filmi için gereken his izleyiciye güzel yansıltmıs *****
Cemile Pala
Cemile Pala

8 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Onca büyük bütçelerle çekilen filmlerden daha iyi olmuş denebilir. Başrolde oynayan kız gerçekten başarılı
Eren Hnsli
Eren Hnsli

9 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi heyecanlıydı.Gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum,akıcı bir diziydi.............
Adil Desek
Adil Desek

8 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Saat 9:30 seansına girdim şunu söylemek isterim , film fazlasıyla doğal ve samimi . Çok beğendim ve inanın saçma sapan efektler yok . Şans verin derim ☺️