Fazlasıyla doğal izleyiciyi sürükleyen sıra dışı bir konuyu çok farkli bir teknikle işleyen paranormal bir araştırma gerilim filmiydi, izlerken filmin içine dahil oluyorsunuz biz çok keyif aldık emeği geçen herkesin emeğine sağlık. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. İzlerken oyuncuların yansıttığı duyguyla hem samimiyeti hem gerilimi hissedeceksiniz. Mutlak gidilmesi gereken bir film 👍
Saat 9:30 seansına girdim şunu söylemek isterim , film fazlasıyla doğal ve samimi . Çok beğendim ve inanın saçma sapan efektler yok . Şans verin derim ☺️
Büyük onur ve gurur bence . Bir çok saçma komedi arasında küçük bir korku filmi diyebilirim fakat İzledim bursa da ve film fena değildi tek beğenmediğim yeri bir kaç efekt . Gerçekten şans verin derim.
Gerçekten mükemmel bir çalışma başarılarının devamını diliyorum. Kotu yorum yapan arkadaşlar abartılmış filmleri seyredip gerçeklik payı olan ve bu kalitede bir çekimle yapılmış ilk sinema filmine elestirilerine karşıyım. Onca yönetmenlerin ve onca sinema filmlerin yanında yer alabilmek başarının bir öyküsüdür devamı gelmelidir.