Bayi Toplantısı
    2,7
    Bayi Toplantısı hakkında görüşlerin ?

Oğulcan Bozkurt
    Oğulcan Bozkurt

24 Şubat 2020 tarihinde eklendi
    Emekleri ni kurtarır umarım ancak bu komedi değil. Ya BKM film yapmayı unuttu yada eski oyunculara torpil niyetine.
    Serkan Elçi
    Serkan Elçi

23 Şubat 2020 tarihinde eklendi
    İlk bölüm çok eğlendiğimi söyleyemem ama 2.bölüm gayet iyiydi, bir komedi filminden beklentileri karşıladı.
    Ayşegül Özay Parlakkılıç
    Ayşegül Özay Parlakkılıç

23 Şubat 2020 tarihinde eklendi
    Izlemeye değer güzel bir filmdi. gülmeye doyamadım gözlerimden yaşlar geldi 😂 teşekkür ediyorum yönetmenine..
    Cihat Şahin
    Cihat Şahin

23 Şubat 2020 tarihinde eklendi
    Şuan filmi izliyorum Hem zamanınıza hem paranıza yazık kesinlikle gitmeyin filmin ikinci yarısına kalmayacam
    Didem A.
    Didem A.

23 Şubat 2020 tarihinde eklendi
    Yorumlara bakınca ben de tereddüt ettim ama emeğe saygısızlık yapmaya gerek yok. Filmin başından sonuna kadar güldük çok komik bir film ve ekip de çok başarılıydı kesinlikle tavsiye ediyorum
    Kitapkocu
    Kitapkocu

23 Şubat 2020 tarihinde eklendi
    Ekip iyiydi , beklentimiz yüksekti .. Ama ne yazık ki, o kadar güldürmedi. Daha iyisi olabiirdi çok vasatto. Gidecekler gitmesin paralarına yazık.
    Sinemasever
    Sinemasever

23 Şubat 2020 tarihinde eklendi
    Emeğe saygı duymak gerek ancak ödediğim paranın da hakkını almak isterim.Film gerçekten kötüydü.Birkaç sahnede güldük.Onun haricinde sıkıcıydı.Avşar sinema Optimumda izledik.Salon kötü ve havasızdı, koltuklar kokuyordu 190 kişilik salonda toplasan 20 kişi yoktu.Özetle film gerçekten kötüydü.
    oyun k.
    oyun k.

23 Şubat 2020 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir film Full sahnelerde AŞIRI DERECEDE KOMİK bir film olmuş. Recep İvedik 6 daha güzel olmuş. Ben bu bayi Toplantısının 2 dört gözle bekliyorum. Bu filme puanı 10/10 ⭐⭐⭐⭐⭐Tavsiye Ederim⭐⭐⭐⭐⭐
    Emrah Dinç
    Emrah Dinç

23 Şubat 2020 tarihinde eklendi
    Çok ahlak bozucu gereksiz bir film. Cok kötü
    Namzala alay edilmesi. Ve sahnelerde yaşlı bir amcanın karıya gittik ifadeleri bardagı tasıran son damla oldu
    Onur Bilgen
    Onur Bilgen

23 Şubat 2020 tarihinde eklendi
    Onur buldu olmasa tam bir fiyosko ama güldürme replikleri çok az hatta hiç yok sadece fragmandaji replikler var gerisi boş
    B O
    B O

Berbat bir film.
    Yaşar Akyar
    Yaşar Akyar

23 Şubat 2020 tarihinde eklendi
    Kadroya aldanıp gittik ama birkaç sahne hariç gülemedik. O da zorlamayla güldük. Konuda aksayan çok yer var. Gitmek isterseniz de fazla beklentiye girmeden gidin derim.
    Ayse G
    Ayse G

23 Şubat 2020 tarihinde eklendi
    Filme ilk çıktığı gün okuldan çıkar çıkmaz gittim.zaten ibrahim büyüak,onur buldu,doğu demirkol gibi başarılı isimlerin olduğu film kötü olamaz.film efsane tam bir stres armalık. Herkese tavsiye ederim
    Abdullah Aytaç
    Abdullah Aytaç

22 Şubat 2020 tarihinde eklendi
    Çok kötüydü beklentilerin aşağısında olmuş .
    Fragmana en komik bölümleri koymuşlar , senaryo tam bir leş
    deyrayto D.
    deyrayto D.

22 Şubat 2020 tarihinde eklendi
    Bugün izledim. Çok güldük çok eğlendik. Espriler harikaydı. Özellikle doğu demirkol zaten çok beğeniyordum. Filmde de çok başarılıydı. Komedi filmi deyince insanlar durmaksızın katıla katıla gülmeyi hayal ediyor galiba..oysa keyifli zaman geçirmekte yeterli. Kaldiki yorumda yazıldığı gibi kesinlikle kötü bir film değil. Çok keyifli izleyin kendiniz karar verin.