Aykut A
8 Mart 2020 tarihinde eklendi
Bu harika üçlüden kötü bir komedi çıkması imkansızdı.Harika bir komedi. filmi olmuş. Bana göre "Aile Arasında" filminden sonraki yapılmış en iyi komedi filmi bayitoplantısı .Emegi geçenlerin eline sağlık. 5 uzerinden 5 puanim
6 mart cuma günü gittim umutluydum hüsran çıktı ilk molada çıktık 50 tl verdigim parada haram olsun insanları enayi yerine koymaktır senaryo leş oyunculuk konu okadar şaçma vasatki sadece para kazanılmak için yapılmış bir film burdan güzel bulan arkadaşlarıda hayretle görmüş oldum beni fikrim zaman kaybı arkadaşlar gitmeyin derim
Filmin ilk sahneleri şöyle böyleydi.ilk yarım saatten sonrası rezalet.bi kaç komik sahne dışında çöp.hanımla gittik biraz gülerz diye.hayal kırıklığı yarattı açıkçası.hele siklamen espirisi tam bir bkm mutfak espirisi.orda oynayanların geneli bu yolla espiri yapmaya çalışyo zaten.ama komik olmadığı gibi hoşta değil.gerçekten günün yorgunlğndan arınıp birz gülelm diye gidenler pişman olr.beklentisiz gidenler en azından ağlamaz ama gülmeyecekleride kesin😏😏
Vasat, komik te değil hatta sıkıcı, olsun diye yapılmış, film bitsin diye bekliyorsunuz, tol arkadaşımdan sonra büyük başarısızlık, film bitmek üzere bitse de çıksam diyoruz.
Film akışkan değildi. Esprilier çok yetersizdi.Espri yapılması gereken birçokyer boşgeçmişti.Reklam olması gerekenden fazla yapıldığı için çok yüksek beklentiyle giriliyor.sonra böle çıkınca ben bu adamların olduğu filme asla gitmem dedirtiyor zihin.birşeyler üretmişler bunu yok sayamayız.azcık az reklam reklamın iyisi kötüsü olmaz lafını bitiren film.
filmlere gitmeden yorum okurum, bu film içinde üst sıralarda hep hayalkirikligi diyen, asagilara dogru ise bu yorumlari garipseyenler vardi.
izledim ve ben de o aşağı sırada ki" bu hunharca beğenmeyenler neye gülüyor, neleri seviyor acaba" diye düşünenlerdenim.
hani özellikle komik olmaya calismayan ama hal hareketleri, sozleriyle güldüren insanlar vardir. iste basroller boyle karakterlerden yaratılmış, bir oscarlik film olmamakla beraber, filmin sonundaki anafikrimiz neydi ile biten düşük finali haricinde gülüp eğlenerek ayrıldığımız bir film oldu.
Kötü bir film olmuş. Çok güzel hareketler bunlar skeçlerinin toplamı gibi. Güzel başlayıp, saçma devam edip, sonun getirmeden filmi bitirdiler. Espriler orjinal değil. Ailece gitmiştik ama verdiğimiz paraya yazık oldu. Keşke Eltilerin Savaşı'na gitseydik...
Türkiyede cekilmis en sacma film yorumları dikkate almadım cok, ben ettim siz etmeyin yarisinda cikip baska filme girdim. Üzerine para verseler izlemeyin o derece
Ne desem bilemedim. Konu itibariyle ailenin, dostluğun önemine vurgu yaptı. Komedi bazında bekleneni veremedi. Bi kaç sahne dışında güldürmedi. Biraz baside indirgenmiş gibime geldi. Özet olarak izlemeseniz de bişy kaybetmezsiniz. 2.5/5 anca