Bayi Toplantısı
    2,7
    Bayi Toplantısı hakkında görüşlerin ?

zuhal S.
    zuhal S.

29 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Sinemaya sadece gülmek için gidiyorsanız, gidebilirsiniz. Biz bayağı güldük. Ama çokta büyük bir beklentiye girmeyin. Yakında zaten televizyona izleyebilirsiniz. Soygun kısımları biraz zorlamaydı.
    Cagdascimen12
    Cagdascimen12

18 Mart 2020 tarihinde eklendi
    bence çok guzel bir film sadece küfürü çoktu okadar gerisi çok can sıkıcıydıne saçma birdaha türk komedisine gitmeyecem okadar american filmleri daha guzel geliyor
    Umit K.
    Umit K.

17 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Fragmanından komik olmadığı para kazanmak için yapıldığı niteliğe önem verilmeyen bir film. Türk komedyası yerlerde sürünüyor, sürekli olarak basit düzeyde film çıkıyor piyasaya.
    Melek Baş
    Melek Baş

16 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Valla biz gayet beğendik. Çocuklar için bı film değildi tabi. Ama iki dansöz oynuyo diye acımasızca eleştiriye anlam veremedim. Ciddi çaba gösterilmiş gayet güldüren bı filmdi. Kel ve kısa boylu adamı çok eğlenceli buldum.. ve oyunculukları çok iyiydi genel olarak hepsinin. Özellikle İbrahim buyukakin çocukluk arkadaşini canlandıran oyuncuyu çok sevdim. Film genel olarak komik ve eğlenceliydi.. begenmeyenlere bı anlam veremedim. Metin haraya gönderme yapılmıştı o sahnesini çok sevdim ve güldüm. Haydi zipliyoruz.. kişisel gelisimcilere gönderme vardı.. bunları goremediyseniz bence eğlenmek icin değil zaten memnun olmamak için gitmissiniz.. genel olarak kendini izlettiren iyi bi filmdi..
    Emeldemirci36
    Emeldemirci36

12 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Çok güzeldi çok güldüm, boş bir film değildi, senaristi tebrik ederim,
    favorim adem bal konya bayi :)) hepsinin başarılarının devamını dilerim. Çok beğendim.
    Aliayaz81
    Aliayaz81

11 Mart 2020 tarihinde eklendi
    BU FİLMİ O KADAR SEVMEDİM Kİ DETAYLİ ANLATİYORUM MUTLAKA OKUYUN..BU FİLM İCİN HESAP ACTİM SUAN FİLMDEN YAZİYORUM . LÜTFEN FİLME GİTMEYİN .FİLM BOYUNCA HİC GULMEDİM AKSİNE SİNİRLENDİM . ESPİRİ YOK KUFUR VAR .BU TARZ YORUMLARİ OKUMUSTUM YİNE DE GELDİM. FİLME GELEREK 2 SAATİNİZİ HARCAMAYİN LUTFEN ..FİLM COK KOTU.SAHNELER BAZİ ESKİ FİLMLERİN TEKRARİ (SOYGUN SAHNESİNDE İSİM VERMEME OLAYİ MASKELİ BESLERDEKİ GİBİ ) KURGU COK SACMA .GEREKSİZ SAHNELER COK FAZLA (ASANSORDEKİ SOZLU TARTİSMADA YABANCİ BİRİKERİ BİNDİGİNDE TATTİSMAYA ARA VERİLİYOR 2 DEFA.).ORJİNAL HİC. BİR ESPİRİ YOK.. ERKEK-ERKEK CİNSEL SAKALAR COK SİNİR BOZUCU ..KUFURUN YERİ OLMAZ AMA FİLMDE COK GEREKSİZ YERLERDE AMK..G.T...SK TRGİT. GİBİ KUFURLER DİSİNDA HİCBİR SEY YOK .KURGU SENARYO COK KOTU . KADİNLAR OZELLİKLE GİTMEMELİ AİLE KAVRAMİNİ AYAKLAR ALTİNA ALMİS .FİLMİ İZLERKEN RAHATSİZ OLACAKLARİNA EMİNİM...BEN ERKEK HALİMLE UTANDİM.
    . LÜTFEN GİTMEYİN
    LÜTFEN GİTMEYİN
    DAHA FAZLA YAZMAK İSTİYORUM ANCAK BİN KARAKTERE İZİN VERİYOR .
    Sevinc ÖZen
    Sevinc ÖZen

10 Mart 2020 tarihinde eklendi
    İlk yorumlari okuduğumda gidip gitmemekte çok kararsız kaldım sonra gittiğimde çok gereksiz eleştiri yapanların olduğunu gördüm uzun zaman sonra keyifle izlediğim ve çok gülduğum bir filmdi kesinlikle tavsiye ederim.
    Senaseyhan954
    Senaseyhan954

10 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Doğu demirkolu izleyebilmek için film sonuna kadar zor kalabildik. Türk insanının espri anlayışını resmen aşağılayan bir film. Böyle cocuk esprileri tadinda bir film nasıl utanilmadan çekildi de bu insanlar oynadı aklım almıyor. Kesinlikle gitmeyin paranız cebinizde kalsın
    Erdoganbusra
    Erdoganbusra

9 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Beklentinin altında kalan bir filmdi bence. Komedi filminde salondan kahkaha seslerinin gelmemesi çok üzücü. Ayrıca namaz kılan !!! birinin böyle konu edilmesi ve namazın küçük gösterilmesi de hiç olmadı.
    Kenan Güneş
    Kenan Güneş

9 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Türk halıkınınun değerlerine hakaret Etmekten sanat yapmaya beyin bırakmamışlar.yazıklar olsun.bi daha bu oyuncuların olduğu bi filme gitmem.
    M Cnt7
    M Cnt7

9 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Berbat paranıza yazık bu kadar berbat olacağını tahmin edemezdim tamamen paramızı cebimizden almak için yapılmış bi film film bile değil başka bi şey
    TC Yusuf Delhiş
    TC Yusuf Delhiş

9 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Salon olarak sık sık güldük. Zaten güldürü filmi diye yerlere yatmamız gerekmiyordu bu kadarı gayet yeterli. Bütün beklentilerimi karşıladı ki eminim arada doğaçlamalar da vardı.
    Aile ve dostluk mesajları da cabasıydı. Filmleri "gülmekten ölme" amacıyla izlemenin kimseye faydası olmaz.
    Hasan Akan
    Hasan Akan

8 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Dini değerlerimizle alay ediliyor bir sahnede filimleriniz yerin dibine batsın ahlaki değerleri sıfır filmin
    Yakup Guzel
    Yakup Guzel

8 Mart 2020 tarihinde eklendi
    Ayrılan zamana yazık bi oyunculuklar hiç yeterli gelmedi böyle filmlerin gişede önde olması daha hayret verici salonda sadece 2 çocuk esprilere güldü biz de onlarla güldük :)
    Fatma Gökmen
    Fatma Gökmen

Cok kotu bir film ,
    Kadının bu kadar aşağılandığı bel altı espirileri bu kadar berbat yapıldığı başka bir flim izlemedim ..igrenc ötesi