zuhal S.
29 Mart 2020 tarihinde eklendi
Sinemaya sadece gülmek için gidiyorsanız, gidebilirsiniz. Biz bayağı güldük. Ama çokta büyük bir beklentiye girmeyin. Yakında zaten televizyona izleyebilirsiniz. Soygun kısımları biraz zorlamaydı.
bence çok guzel bir film sadece küfürü çoktu okadar gerisi çok can sıkıcıydıne saçma birdaha türk komedisine gitmeyecem okadar american filmleri daha guzel geliyor
Fragmanından komik olmadığı para kazanmak için yapıldığı niteliğe önem verilmeyen bir film. Türk komedyası yerlerde sürünüyor, sürekli olarak basit düzeyde film çıkıyor piyasaya.
Valla biz gayet beğendik. Çocuklar için bı film değildi tabi. Ama iki dansöz oynuyo diye acımasızca eleştiriye anlam veremedim. Ciddi çaba gösterilmiş gayet güldüren bı filmdi. Kel ve kısa boylu adamı çok eğlenceli buldum.. ve oyunculukları çok iyiydi genel olarak hepsinin. Özellikle İbrahim buyukakin çocukluk arkadaşini canlandıran oyuncuyu çok sevdim. Film genel olarak komik ve eğlenceliydi.. begenmeyenlere bı anlam veremedim. Metin haraya gönderme yapılmıştı o sahnesini çok sevdim ve güldüm. Haydi zipliyoruz.. kişisel gelisimcilere gönderme vardı.. bunları goremediyseniz bence eğlenmek icin değil zaten memnun olmamak için gitmissiniz.. genel olarak kendini izlettiren iyi bi filmdi..
Çok güzeldi çok güldüm, boş bir film değildi, senaristi tebrik ederim, favorim adem bal konya bayi :)) hepsinin başarılarının devamını dilerim. Çok beğendim.
İlk yorumlari okuduğumda gidip gitmemekte çok kararsız kaldım sonra gittiğimde çok gereksiz eleştiri yapanların olduğunu gördüm uzun zaman sonra keyifle izlediğim ve çok gülduğum bir filmdi kesinlikle tavsiye ederim.
Doğu demirkolu izleyebilmek için film sonuna kadar zor kalabildik. Türk insanının espri anlayışını resmen aşağılayan bir film. Böyle cocuk esprileri tadinda bir film nasıl utanilmadan çekildi de bu insanlar oynadı aklım almıyor. Kesinlikle gitmeyin paranız cebinizde kalsın
Beklentinin altında kalan bir filmdi bence. Komedi filminde salondan kahkaha seslerinin gelmemesi çok üzücü. Ayrıca namaz kılan !!! birinin böyle konu edilmesi ve namazın küçük gösterilmesi de hiç olmadı.
Salon olarak sık sık güldük. Zaten güldürü filmi diye yerlere yatmamız gerekmiyordu bu kadarı gayet yeterli. Bütün beklentilerimi karşıladı ki eminim arada doğaçlamalar da vardı. Aile ve dostluk mesajları da cabasıydı. Filmleri "gülmekten ölme" amacıyla izlemenin kimseye faydası olmaz.
Ayrılan zamana yazık bi oyunculuklar hiç yeterli gelmedi böyle filmlerin gişede önde olması daha hayret verici salonda sadece 2 çocuk esprilere güldü biz de onlarla güldük :)