Bu filmin vermek istediği mesaj eğer doğuştan insanlar hassas kırılgan ve kimi hastalıklarla beraber ömür boyu sürecek bir güçsüzlük haliyle doğuyorlarsa, bunun tam tersi özelliklere sahip insanların da olabileceğidir.. bu açıdan bakıldığında filmin konusu ve işleyişi oldukça güzel.. 7/10
tüm samimiyetimle söylüyorum çok çok çok kötü bir film kim gücenirse gücensin iki dünya starı var film de yazık tam şimdi tam şimdi hızlanacak derken film bitti kasıntıdan başka hiç bir şey değil kesinlikle izlemeyin izlediğiniz zaman sinirlerinizi gerecek boş bir film..
Konu,sıradan.Ama,gayet güzel bir film.Gizemli ve ilginç bir atmosferi var.Ellerinden ateş çıkan,gözlerinden x ışınları saçan süper kahramanlı filmleri unutun.Bu çok daha gerçekçi ve başarılı bir kahraman filmi.Shyamalan,gerçekçilik tarzını korumaya devam ediyor,filmin sonuyla The Sixth Sense gibi şoke ediyor!
Shyamalanın zekasını ve yeteneğini konuşturduğu marjinal bir film. Willis-Jackson ikilisinin performansıyla birleşen mekanların atmosferi beni büyüledi. Boşluksuz kurgusu ile 10/8 bence..
İlginç bir senaryoya sahip değişik bir film.Bruce willis oyunculuk dersi veriyor.Aslında senaryo belirli bir neden üzerine oturtulmasada kendini izlettiriyor.Değişik filmlerden hoşlananlara tavsiye ederim.Fakat filmlerde çok mantık arayan biriyseniz izlemesenizde olur.
shayamalan yine yapıyor yapacağını, ve şaşıp kalıyorsunuz. çok iyi bir film. yine enteresan bir hikaye seçimi ve yine yönetmen shayamalan. bruce willlis ve samuel jackson döktürüyor resmen oyunculuk gösterisi gibi.tam gaz devam shayamalan, peşindeyiz...