animasyon olarak diğerlerinin arasından stop-motion tekniğiyle sıyrılıyor.başarılı bir yapımdı.bana göre dreamworks'ün shrek 2'den sonraki en başarılı yapımı.türkçe seslendirme de ünlü bir isim olmamasına rağmen çok başarılı bir kadro oluşturulmuş.tebrikler.
Çok komik! İnsana "Pixar dışında animasyon yapabilen firmalar var" dedirtiyor (Pixar çok daha başarılı o ayrı bir konu). Çok komikti, picard2 haklı; gerçekten zekice hazırlanmış bir parodi. Herkese tavsiye ederim, sakın "çocuk filmi" önyargısıyla izlememezlik etmeyin.
-----Bu ikinci seyredişim.:Animasyonun perde arkasınıda seyretmiştim Üzerinde bayağı uğraşılmış.espriler güzel.Eminim bunu izleyip de vejeteryan olmaya karar veren birçok kişi vardır.-----
Kasıklarınızı bastırarak güleceğiniz bir film. Kesinlikle muhteşem. Filmdeki kahramanlar harika ve replikler tam bir komedi ve orada 2 tane üçkağıtçı farenin esprileri mükemmel. Türkçe dublajının da güzel olduğunu belirtmek gerek. Sanem Çelik, Ginger'a harika gitmiş.
Animasyon seviyorsanız ve uzun zamandır gülecek bir filma rıyorsanız alın CDsini izleyin. Çevrenizden gelecek "ıııyyy çocuklar için bu film" gibi saçma eleştirleri de dikkate almayın., ve GÜLÜN. Daha ötesi yok.