Soygun Oyunu: Büyük Vurgun
En yararlı eleştiriler
En yeniler
En çok eleştiri yazmış üyeler
En çok takip edilen üyeler
Sabırsızlıkla Bekliyorum Çok Güzel Bir Film'e Benziyor Ve Ailecek Gidebileceğimiz Bir Film Olmuş ..
Fragman aşırı güzel merakla filimin yayinlanmasini bekliyorum.eglenceli görüyorüm filimi baya heycanlı
Film çok güzeldi. Cidden izlerken kendimi çok acayip hissettim. Filmin bence değişik bir yapısı var ve bu benim çok hoşuma gitti. İzlemenizi tavsiye ediyorum.
Filmi çok merak ediyorum Kesinlikle gidilir böyle yapımcılar çok ihtiyacımız var dört gözle bekliyoruz
Oyuncu kadrosu süper izlemek için çok heycanlıyımm çok süper bir film çok sabırsızlanıyorum heycanlıyız
Aksiyon sahneleri mükemmel! Kesinlikle gidilmesi gereken bir film olmuş.Oyuncu kadrosu zaten ef sa ne !
Film cidden mükemmel macera aksiyon dolu bir film sevdiğim ünlüler'de başrolde film izlemenizi tavsiye ederim çok güzel bir film
Eğlenceli güzel görünüyor gitmeye değer bence merak ediyorum şimdiden baya filmi merakla bekliyoruzzz
Büyük bir heyecan ile bekliyoruz oyuncu kadrosu çok eğlenceli görünüyor kesinlikle gidilir buna .…..
İzledim muhteşemdi 😍 oyuncu kadrosu olsun film in senaryo suna kadar çok güzeldi. Ailecek izledik çok güzel olmuş emeğinize sağlık ✨
Böyle oyuncuların olduğu bir filme gitmek için vizyon tarihini beklicaz artık :(
Gerçekten etkileyici bir filme benziyor. Güzel bir yapım olduğunu düşünüyorum. Merakla bekliyorum.
Çok iyi bir filmdi mutlaka gidilmeli.
Şimdiden merak ediyorum, böyle yapımlara ihtiyacımız var. Oyuncu kadrosu gayet güzel gözüküyor. Mutlaka gitmeyi düşünüyorum.
En son Beyazperde eleştirileri En İyi Filmler Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler
Filmin Videoları
1:47
Bu filme dair # video
Box office listesindeki en iyi filmler
Venom: Son Dans
Konsey
A Real Pain
Anora
Son Fragmanlar
Monte Cristo Kontu Fragman (3)
Maria Olmak Altyazılı Fragman
%100 Kurt Dublajlı Fragman