Soygun Oyunu: Büyük Vurgun
En yararlı eleştiriler
En yeniler
En çok eleştiri yazmış üyeler
En çok takip edilen üyeler
Film cıkmadan önce takip etmeye baslamıstım Cıktıgı gün hemen gidip izledim herkeze tavsiye ederim izlemelisiniz
Film on numara olmuş emeğine sağlık ailecek fragmanı çok beğendik herşey var film'de cidden sinema'da izlemek için can atıyorum
Çok güzel olmuş, umarım hak ettiği değeri alır ki öyle olucagini da düşünüyorum,gişesi bol olsun.🖤😎🎥
Senaryosu içeriği çok iyiiiikesinlikle izlenilmeli sıkmayan nadir filmlerden birisi . 👏🏻👏🏻👏🏻
Dijital Soygun merakla bekliyorum büyük soygun cok iyi bir filme benziyor yapımcılarına çok teşekkür ediyoruz
Harika bir film. Beyaz perde böylesine Hasret kalmıştı. Daha fazla bu tarzda film gelmeli. Tebrikler
filmi uzun zamandır takip ediyordum kaliteli bir yapı olacağından emindim ve yanılmadım izlemeye değer güzel ve akıcı bir film
Film güzel olmuş sinema gününü iple çekiyorum merak ediyorum fragmanı izleyince heyecan geldi merakla bekliyorum
Filme yakında gidicem giden arkadaslarim baya beğeni aşırı merak ediyorummmmmmmm Şimdiden fragmanlari bitirdim
Yerli soygun filmi Filmin başarılarını devamını dilerim gerçekten iyi bir yapım izlemenizi öneririm
Birazdan izleyeceğim , çok güzel olduğunu düşünüyorum , çok tebrik ediyorum emeği geçenleri Elinize emeğinize sağlık senaryo mükemmel 🙏👌
Aksiyonu bol keyifli bir film olmuş izlemeye değer. Kadrosun da başarılı isimler ve oyunculukları çok iyi.
Harika bir film kesinlikle herkese tavsiye ediyorum izlenmeye değer emeği geçen herkese teşekkürler
Büyük emek ve kalite var. Çok ilginç bir hikaye hiç görmediğimiz orijinallikte anlatılmış. İzlerken bir anlık dikkat dağılması 2. kez bilet almak zorunda bırakır. Kesinlikle kaçırmadan izlenmeli.
Herkes farkli film mi izledi yoksa tanıdık kişi yorumları mı anlamadım. Yarısına gelmeden çıktık biz :(
En son Beyazperde eleştirileri En İyi Filmler Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler
Filmin Videoları
1:47
Bu filme dair # video
Box office listesindeki en iyi filmler
Venom: Son Dans
Konsey
A Real Pain
Anora
Son Fragmanlar
Monte Cristo Kontu Fragman (3)
Maria Olmak Altyazılı Fragman
%100 Kurt Dublajlı Fragman