Soygun Oyunu: Büyük Vurgun
En yararlı eleştiriler
En yeniler
En çok eleştiri yazmış üyeler
En çok takip edilen üyeler
fragmanı izledim Güzel bir film olmuş sabırsızlıkla bekliyorum
Güzel bir Filme benziyor. Umarım düşüncelerimi yanıltmaz. Fragman efsane bir Film olduğunu düşündürüyor. Sabırsızlıkla izlemek istiyorum.
Kısa bir zaman içerisinde filme gitmeyi planlıyorum merkla bekledigim bir film şimdiden emegi geçen herkeze teşekkürler.
Eğlenceli güzel görünüyo böyle yapımcılara çoook ihtiyacımızz varr,şimdiden merak ediyoruuumm 👏👏👏
Film içinde bazı hatalar var. Filmde bazı kısımlar oldukça güzel ve heyecanli fakat bazı kısımlar silik kalmış.
Görsel efektleri çok iyi olmuş Aksiyon sahneleri çoğu filmde olmayan bir şekilde başarılı olmuş Filmi tavsiye ederim
Güzel bir filme benziyor. En yakın zamanda gidip izlemeyi planlıyorum. Yapımcısına, yönetmenine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.
bu film içinde sevdiğim iki insan var ve oynadıkları her filmi izlemişim bunuda yeni duydum hemen ilk fırsatta izlemek istiyodum izledim ve süperdi çok hoşuma gitti süper film idi
Yerli soygun filmlerinde dijital teknoloji öğeleri hoşuma gitti,güldüren espri eksikliği hissedilse de başarılı aksiyon sahneleri bu eksikliği kapatıyor gibi.
Çok enteresan bi kurgusu var . Beğendim . Türk yapımı aksiyon filmi denince klişe filmlerden ötürü ilk başta kulağa komik geliyor. Ama film tadında
çok başarılı olmuş uzun süredir bekliyorum ve yakından takip ediyorum beklediğime değdi sonunda başarılarınız devamını dilerim 🙃
İzledim ve bayııılldıımmmmmmm kesinlikle izlemelisiniz emeği geçen herkesin emeğine sağlık gişesi bol olsun
Haberdar olup takip ettigim bir filmdi izlenmeye değer olduğunu düşünüyorum akıcı ve güzel bir film 1 dakikasında bile sıkıldığımı hissetmedim
Gerçekten muhteşemdi böyle kaliteli yapımlara ihtiyacımız var emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Film çok iyiydi. Herkesin dikkatini çekecek bir film bence, yani filmi sıkılmadan izledim. Herkese tavsiye ediyorum.
En son Beyazperde eleştirileri En İyi Filmler Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler
Filmin Videoları
1:47
Bu filme dair # video
Box office listesindeki en iyi filmler
Venom: Son Dans
Konsey
A Real Pain
Anora
Son Fragmanlar
Monte Cristo Kontu Fragman (3)
Maria Olmak Altyazılı Fragman
%100 Kurt Dublajlı Fragman